Pinokio

Pinokio Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Pinokio.pdf
ISBN
1151440445427

OPIS

Lutak Pinokio oživi i njegov je otac Đepeto sav sretan. Ali prije nego što postane pravi dječak, Pinokio će morati naučiti govoriti istinu i biti dobro dijete.

Izaberite igračku iz velikog asortimana i mogućnosti. I, gle, Pinokio istog trena skoči na noge, a vila mu reče: "Zapamti, Pinokio, ako budeš hrabar, iskren i nesebičan, jednog ćeš dana postati pravi dječak." Tada se vila okrene prema Cvrčku i povjeri mu važan zadatak: "Ti si mudar stvor! Lutak Pinokio oživi i njegov je otac Đepeto sav sretan. Ali prije nego što postane pravi dječak, Pinokio će morati naučiti govoriti istinu i biti dobro dijete.

obavijesti Molimo roditelje da redovno prate obavijesti izvješene u kutićima za roditelje odgojnih skupina. Elegantna dječja majica Bears Club od marke PINOKIO izrađena je od udobnog pamučnog materijala s primjesom elastana. S ovom jednobojnom majicom vaš dječak će doživjeti odlične dogodovštine, bez obzira na to odlazite li u šetnju, k baki ili ste kod kuće i proživljavate omiljeno zajedničko vrijeme. Pinokio.hr je webshop sa drvenim igračkama.

POVEZANE KNJIGE