Pseći trikovi s priručnikom za trening

Pseći trikovi s priručnikom za trening - Sundance, Kyra | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sundance, Kyra
DIMENZIJA
10,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Pseći trikovi s priručnikom za trening.pdf
ISBN
2152356012933

OPIS

Priručnik zajedno s karticama i DVD-om predstavlja vodič za samostalno treniranje psa u skladu s vašim vlastitim mogućnostima! Knjiga Pseći trikovi s priručnikom za trening poziva vas da naučite 30 tradicionalnih trikova i pritom bilježite napredak u učenju. Priručnik: naučite temeljne koncepte u treningu pasa i primijenite ih u učenju 30 različitih trikova. Pratite napredak u učenju te istodobno i odnos s vašim psom. 30 kartica s trikovima: svaka vještina koju svladate koristi se u učenju novih izazovnih trikova. Ilustrirane kartice s trikovima pokazuju vam kako da psa naučite trikove poput ulovi, daj šapu, uzmi svoju uzicu ili počisti svoje igračke! DVD: pogledajte trikove kad ih izvodi Kyra Sundance i time vas uvodi u stvarni proces učenja koristeći metodu korak po korak koja će i početnicima omogućiti ostvarenje uspjeha. Kyra Sundance sudjelovala je u mnogim televizijskim emisijama te zabavljala gledateljstvo u mnogim zemljama. Publika je bila zadivljena nastupima u emisijama Ellen DeGeneres Show, Entertainment Tonight, Best Damn Sports Show Period te Tonight Show s Jayom Lenom gdje je voditelj Chalcy proglasio najpametnijim psom na svijetu! Uz izvođenje trikova, Kyra i Chalcy provele su mnoge godine u postizanju zavidnih rezultata na natjecanjima u poslušnosti, agilityju, skokovima, traganju i slično.

119. Udri brigu na veselje uz ovu sjajnu knjigu! VELIKA KNJIGA VICEVA.

Zagreb : Naklada Selman, 2 01 2. - Materijalni opis. PSEĆI TRIKOVI S PRIRUČNIKOM ZA TRENING.Priručnik zajedno s karticama i DVD-om predstavlja vodič za samostalno. Ukoliko izgubi motivaciju, trebali biste završiti s treningom i nastaviti drugom prilikom.

POVEZANE KNJIGE