Sanjati odvažno

Sanjati odvažno - Villoldo, dr.Alberto | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Villoldo, dr.Alberto
DIMENZIJA
6,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Sanjati odvažno.pdf
ISBN
6848805743505

OPIS

Kako šamani sanjanjem stvaraju svijet Bez obzira na to jesmo li toga svjesni ili nismo, svi sanjanjem stvaramo svoj svijet. Pritom se ne upuštamo u dobro poznati čin spavanja, nego sanjamo otvorenih očiju. Ako nismo svjesni da moć stvaranja dijelimo s univerzumom, ta moć nam izmiče i naš san postaje mora. Počinjemo se osjećati kao žrtve nepoznatog i zastrašujućeg svijeta na koji ne možemo utjecati, a događaji naizgled upravljaju nama i drže nas u zamci. Jedini način da toj strašnoj stvarnosti stanemo nakraj jest uvidjeti da je i ta stvarnost san – a potom shvatiti da posjedujemo sposobnost pisanja bolje priče, na čijem će ostvarenju univerzum surađivati s nama. Priroda svemira takva je da vaša vizija sebe i svijeta, kakva god bila, postaje stvarnost. Čim uvidite moć koju posjedujete, počinjete koristiti mišiće hrabrosti i tada možete hrabro sanjati, otpustiti svoja ograničavajuća vjerovanja i probiti se kroz svoje strahove. Možete početi osmišljavati uistinu izvoran san koji klija u vašoj duši te donosi plodove u vašemu životu. Dr. Alberto Villoldo, autor brojnih bestselera, psiholog i medicinski antropolog više od dvadeset i pet godina proučava duhovnu praksu područja Amazone I Anda. Danas predvodi društvo The Four Winds, u sklopu kojega poučava energetsku medicinu i vraćanje odvojenih dijelova duše. Uizdanju Planetopije objavljena je još jedna knjiga dr. Villolda, Prosvjetljenje:put šamanskog iscjeljivanja.

Udruga Praktikum započinje novu sezonu kreativnih radionica. S novom školskom godinom Udruga Praktikum nastavlja edukativno zabavne programe za djecu i mlade.

san o djetetu, sanjarica dijete, sanjati dijete, što znači sanjati dijete, Komentari. Pozivamo čitatelje/komentatore da u svojim komentarima njeguju civiliziranu raspravu.

POVEZANE KNJIGE