Sirova hrana

Sirova hrana - Devescovi, Mihaela | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Devescovi, Mihaela
DIMENZIJA
10,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Sirova hrana.pdf
ISBN
7999450169199

OPIS

sirovo * jednostavno * zdravo veganska * bez glutena * raw food Napisala: MIHAELA DEVESCOVI Fotograf: NIKOLA MATIĆ O KNJIZI: U ovoj prekrasno ilustriranoj knjizi potražite savjete kako ispravno hraniti svoje tijelo i živjeti u skladu s prirodom. Sirova hrana dat će vašem tijelu energiju, razbistriti vaš um, ispuniti vas oduševljenjem, osnažiti duh, donijeti vam vedrinu i radost. Ona će zaustaviti prijevremeno starenje vašeg tijela, dati vam snage otjerati bolest. Nadam se da ćete uz moju pomoć iskoristiti sve što vam pruža priroda i postati zadovoljniji svojim životom. U ovu knjigu autorica je uložila mnogo truda, ljubavi i vremena u istraživanje koncepta sirove hrane. Danas se hrani isključivo sirovom hranom, pretežno voćem, povrćem i orašastim plodovima. “Prehrana sirovom hranom nije hit dijeta ili trend to je stil života. Živim ono što radim, te uživam u tome kao i moja obitelj.” Nahranite svoje tijelo zdravljem!

KNJIGA SIROVA HRANA Povodom obilježavanja 15 godina Veleučilišta u Požegi održati će se radionica i predavanje o prehrani sirovom hranom. Sirova prehrana ne znači nužno da trebate jesti samo voće i povrće bez kuhanog mesa ili ostalih namirnica. Ovo je odličan način prehrane koji čini dobre stvari za vaš organizam.

Šta možete jesti i šta ne možete. Možete jesti sirovu, neprerađenu, uglavnom organsku hranu.

POVEZANE KNJIGE