Sjećanja na prošle živote

Sjećanja na prošle živote - Besant, Annie | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Besant, Annie
DIMENZIJA
9,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Sjećanja na prošle živote.pdf
ISBN
1367641404791

OPIS

Pogledajmo i drugu vrstu sjećanja. Upoznamo nekog prvi put. Snažno nas privuče. Ne postoji neki vanjski razlog te privlačnosti. Ništa ne znamo o karakteru te osobe, o njezinoj prošlosti, o njezinim sposobnostima, vrijednostima. Ali nadmoćna privlačnost nas poveže i čitavog života potraje to blisko prijateljstvo, spontana privlačnost, prepoznavanje uzvišene vrijednosti prijateljstva. Mnogi od nas doživjeli su slična iskustva. Odakle ona dolaze? Možemo osjećati i jednu jaku odbojnost, možda izvan domene razuma, potpuno izvan domene iskustva. Jedan nas privlači i mi se krećemo prema njemu. Drugi nas odbija i mi se povlačimo. Nemamo razloga ni za ljubav ni za odbojnost. Odakle to potiče ako ne od sjećanja iz prošlosti?

Kažu da male bebe znaju sve, njihove duše su se tek smjestile u ovozemaljska tijela, izabravši taj svoj život kako bi riješile neke karmičke dugove. Znaju što će im se događati, kakav će život imati, sjećaju se svojih prošlih života i točno znaju ... Dr.

navršava se tužnih mjesec dana od kad nas je napustila naša voljena. ILKA STANO.

POVEZANE KNJIGE