Templarska utopija

Templarska utopija - Venceslai W., Stelio | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Venceslai W., Stelio
DIMENZIJA
10,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Templarska utopija.pdf
ISBN
5097310620455

OPIS

Moderna je templarska ideologija usmjerena na ponovno otkrivanje ili buđenje često uspavanih ili zaboravljenih vrijednosti, promičući njihovu važnost i potičući novo zanimanje kod onih koji ih još uvijek opažaju, ali ih više ne slijede. Cilj je povratak čovjeku, njegovu unutarnjem hramu, čime čovjek postaje sudionikom i protagonistom samog vremena te čime se pokreće proces njegova ponovnog prisvajanja vlastitih korijena i vlastitih ideala. Za razliku od ostalih autora koji su ovo područje istraživali i o njemu pisali na znanstveni ili pak popularan način, Stelio W. Venceslai djeluje u jednom od najznačajnijih templarskih redova u svijetu. U njegovoj knjizi po prvi put čitamo povijesno utemeljenu istinu o samom starom Suverenom Redu Vitezova Jeruzalemskog Hrama uz tumačenje spornih interpretacija vezanih uz Red. No, ono puno značajnije odnosi se na današnji red OSMTH KTI, budući da je isti u potpunosti predstavljen i pojašnjena je njegova struktura, način djelovanja, odnos prema Crkvi, ekumenizmu, slobodnom zidarstvu i konačno, svijetu oko nas.

Moderna je templarska ideologija usmjerena na ponovno otkrivanje ili buđenje često uspavanih ili zaboravljenih vrijednosti, promičući njihovu važnost i potičući novo zanimanje kod onih koji ih još uvijek opažaju, ali ih više ne slijede. ... knjiga, knjige, knjižara, online prodaja knjiga, knjižare u zagrebu, vrt, gljive, online bookshop Templarska utopija Raspoloživost i cijena .

Venceslai, Templarska utopija Petak, 11. travnja 2014.

POVEZANE KNJIGE