Bračni ugovor

Bračni ugovor - Probst, Jennifer | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Probst, Jennifer
DIMENZIJA
3,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Bračni ugovor.pdf
ISBN
2010679033580

OPIS

Obiteljski posao najvažniji je na svijetu… Vrijedi li zbog njega žrtvovati sreću? Njezine su sestre pronašle blaženstvo i sreću u brakovima sa svojim bogatim i krasnim muškarcima, no Julietta Conte se još uvijek ne da i drži se onog što dobro zna kao direktorica obiteljske tvrtke La Dolce Famiglia. Posao je njezina strast, a njezin šminkerski stan u Milanu njezino utočište… Dok je Sawyer Wells, muško remek djelo u odijelo, ne izmami iz njezina skrovišta uz pomoć neodoljive ponude ekskluzivnog partnerstva s njegovim međunarodnim lancem luksuznih hotela. Julietta se mnogo puta opekla u ljubavnom životu, pa joj ne pada na pamet da se upliće s muškarcem čiji je moćan pogled tjera da razmišlja o zaključavanju vrata svojeg ureda i prepuštanju njegovim snažnim rukama. No, hoće li je prilika da od obiteljske tvrtke napravi globalno carstvo natjerati da pomiješa svoj hladnokrvan smisao za posao s vrućim zavođenjem? Posljednji nastavak sage o talijanskoj obitelji vruće krvi, Bračni ugovor, pokazat će vam da je strast ono što povezuje ljubav i posao na najljepši mogući način!

Ненад Јеличић Шане. Descripción: BRAČNI ugovor.

Tada predstavlja vrstu sporazuma o deobi zajedničke imovine, kojim supružnici određuju svoje... Bračni ugovor može zaštiti vašu teško stečenu imovinu u slučaju razvoda, ali i osigurati obitelj od poslovnih promašaja. Bračni ugovor se zaključuje u obliku javnobeležniči potvrđene (solemnizovane) isprave. Prilikom potvrđivanja (solemnizacije) ugovora, javni beležnik je dužan da ugovornike naročito upozori na to da... Bračni ugovor.

POVEZANE KNJIGE