Crveni ustanak

Crveni ustanak - Brown, Pierce | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brown, Pierce
DIMENZIJA
9,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Crveni ustanak.pdf
ISBN
2689795682586

OPIS

Prvi dio ove uzbudljive znanstvenofantastične trilogije vodi čitatelja na teraformirani Mars kojim vlada kasta zlatnih, a pod čijom površinom život u nesvjesnom ropstvu provodi kasta crvenih koji se nadaju boljoj budućnosti na površini planeta, ne znajući da je teraformiranje davno završeno. I jedni i drugi su ljudi, genetički preinačeni kako bi mogli živjeti u uvjetima na crvenom planetu, a među onima na vrhu i robova u podzemlju postoji još niz specijaliziranih kasta. U prvoj knjizi čitatelj upoznaje i glavnog junaka, rođenog kao crveni, kojeg su pobunjenici pretvorili u pripadnika zlatne kaste kako bi infiltriran među vladajuće jednog dana crvenom Marsu donio slobodu.

Prvi dio, „Crveni ustanak", služi kao svojevrstan uvod u priču i likove. Radnja se odvija 700 godina nakon što je čovječanstvo koloniziralo druge planete našeg Sunčevog sustava.

Novi zahtjevi stalno pristižu, a moguće ih je predati sve do 19. veljače 2021.

POVEZANE KNJIGE