Dar knjiga – 100 malih želja i misli za svaki dan

Dar knjiga – 100 malih želja i misli za svaki dan - Galović, Mane (ur.) | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Galović, Mane (ur.)
DIMENZIJA
12,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Dar knjiga – 100 malih želja i misli za svaki dan.pdf
ISBN
6809471411242

OPIS

Mini darovna knjiga iz edicije OSMIJEH u spiralnome uvezu s lijepim mislima i fotografijama koje će vam podići raspoloženje i ukrasiti radni ili životni prostor.

Trajan dar od srca pun ljubavi i lijepih želja. Cijena: 39.90 Kn Dar knjiga - Najljepše želje maloj bebi ... Kao što znamo, naše misli postaju stvarnost.

Darujte osmijeh… U ovoj opsežnoj knjizi autor je autor je analizirao jezik Crkve, jezik Evanđelja kroz suvremen biblijsko-teološke eseje za svaki dan. Na gotovo četiri stotine stranica autor je izložio stotinu pedeset eseja, koji prate liturgijsku godinu, ali i promišljaju razne događaje iz života svakog pojedinca. Kako obično počinjete dan? Budite li se svakog jutra glave pune uvijek istih misli, osjećaja i briga? Rješavate li ih uvijek na jednak način? Čini li vam se da je svaki dan isti kao prethodni? Svi upadamo u određene kalupe razmišljanja, osjećanja i djelovanja.

POVEZANE KNJIGE