Enciklopedija urota 1/2 kompl.

Enciklopedija urota 1/2 kompl. Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Enciklopedija urota 1/2 kompl..pdf
ISBN
3506221275877

OPIS

Zavjere su posvuda oko nas. Srce su i duša političkog i poslovnog svijeta, ali i svakodnevnog života. Pred vama je iscrpan vodič raznih teorija urota iz svih područja života: – život i smrt povijesnih ličnosti – ubojstva, smaknuća i atentati – NLO-i i drevne civilizacije – misteriozne grupacije – tajna društva – prikrivene vladine djelatnosti diljem svijeta – špijunaža i dezinformiranjeEnciklopedija urota podijeljena je u tematska poglavlja: Al-Qaeda Atentati i ubojstva Dezinformiranje Globalne zavjere Špijunaža Ključne figure Medicinske zavjere Vojne urote Vjerske zavjere Kraljevske zavjere Tajna društva NLO-i Autori tekstova su ljudi izravno uključeni u raskrinkavanje i skidanje velova s brojnih pojava političkog i gospodarskog života. Uvod je napisao Thom Burnett (pseudonim), jedan od vodećih britanskih stručnjaka za vojna pitanja i probleme sigurnosti.

grupa Grupa Podgrupa 1 2 3 4 5 6 0 Državno uređenje, organizacija i rad državnih organa i statistika 1 - propisi - trajno 2 - analitički materijal ... KT KUP SRS 2008 20.09.2008 Pozivni znak: YT6W Multiplikator: PA Kategorija: SOHP TIM: PRIJATELJI Status: TAKMICARSKI LOG Kolona "U log./period" oznacava broj pojavljivanja znaka u svim dnevnicima za navedeni period koji je manji od 10. Licencirana stručnjakinja programa URBACT III, Petra Grgasović, dipl. ing.

Čine je osnovni podaci 1,2 milijarde korisnika online servisa poput društvenih mreža, a uglavnom se sastoje od imena, imejl adresa i brojeva telefona. Sreća u nesreći je to što u bazi podataka nema lozinki niti ... Stručni uvjeti za točke 1.

POVEZANE KNJIGE