Gay kod

Gay kod - Radaković, Dražen | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Radaković, Dražen
DIMENZIJA
12,74 MB
NAZIV DATOTEKE
Gay kod.pdf
ISBN
3800091506718

OPIS

U zadnjih desetak godina izraz coming out, koji pripada engleskom jeziku, postao je i unas vrlo čest kako u medijima, tako i u svakodnevnom govoru. Ipak, još je uvijek daleko više govora o tome nego konkretnog outanja, što je i razumljivo, s obzirom na to da su sram i strah u gej populaciji i nadalje prisutni u iznimno velikom stupnju. Koliko se može čuti, najbolja je situacija kod mladih ljudi u urbaniziranim sredinama, jer oni su, s jedne strane, odrasli u okružju kada se o gej problematici više nije šutjelo, dok s druge strane urbani krajolik oigurava veću potporu i lakše uključivanje u gej život.

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija .

Ipak, još je uvijek daleko više govora o tome nego konkretnog outanja, što je i razumljivo, s obzirom na to da su sram i strah u gej populaciji i ... Od ptica do pčela, lavova i žirafa - znanstvenici tvrde kako je prirodno da su neke životinje gay. No, zašto je ti ponašanje dosta često kod životinja evolucijski je misterij, jer nema za cilj rađanje potomstva.Sada su znanstvenici otkrili homoseksualnu tajnu životinjskog kraljevstva, tvrdeći da to ipak ima genetske dobrobiti..

POVEZANE KNJIGE