Ljeto za pamćenje

Ljeto za pamćenje - Gavran, Miro | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gavran, Miro
DIMENZIJA
4,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljeto za pamćenje.pdf
ISBN
6166781868292

OPIS

Duhovita i zabavna priča o dječaku koji godišnji odmor mora provesti s djedom koji se na proslavi mature zaljubio u školsku kolegicu. Obitelj je zabrinuta za djeda, pa dječaka šalje u špijunsku misiju. No sve će se dodatno zakomplicirati kada se zaljubi i dječak. NOVI ROMAN ZA MLADE – autora MIRE GAVRANA. MIRO GAVRAN (1961) suvremeni je hrvatski književnik. Djela su mu prevedena na trideset i osam jezika. Dobio je dvadesetak književnih i kazališnih nagrada u zemlji i inozemstvu, a među njima i Nagradu Central European Time, za najboljeg srednjoeuropskog pisca godine, koja mu je dodjeljena u Budimpešti, te Nagradu Europski krug za promicanje europskih vrijednosti u svome književnom radu. Napisao je osam proznih knjiga za mlade čitatelje: Svašta u mojoj glavi (Nagrada Ivana Brlić Mažuranić), Oproštajno pismo, Kako je tata osvojio mamu, Zaljubljen do ušiju, Sretni dani (Nagrada Mato Lovrak), Pokušaj zaboraviti, Ljeto za pamćenje i Profesorica iz snova (Specijalna nagrada na Međunarodnom festivalu književnosti u Sofiji.)

Eto nama drugog kruga, a prvi još nije ni završio. A taman se ljudi razularili do kraja, nit se nose maske nit se poštuje distanca nit se izbjegavaju socijalni kontakti. Godina izdanja: 2015: Autor: Miro Gavran: Uvez: Meki uvez: Naziv knjige: Ljeto za pamćenje: Biblioteka: Miro Gavran za mlade: Naslov originala: 122 Kako je ljeto 2020.

No sve će se dodatno zakomplicirati kada se zaljubi i dječak. Opis - LJETO ZA PAMĆENJE. Duhovita i zabavna priča o dječaku koji godišnji odmor mora provesti s djedom koji se na proslavi mature zaljubio u školsku kolegicu.

POVEZANE KNJIGE