Mali čarobnjaci uče pravilno izgovarati glasove – vježbenica

Mali čarobnjaci uče pravilno izgovarati glasove – vježbenica - Nataša Šunić | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nataša Šunić
DIMENZIJA
4,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Mali čarobnjaci uče pravilno izgovarati glasove – vježbenica.pdf
ISBN
8310824835392

OPIS

Ova vježbenica iz serije “Mali čarobnjaci” namijenjena je prvenstveno djeci s poteškoćama u izgovoru glasova hrvatskog jezika, ali i djeci s poteškoćama senzorne integracije, dispraksije, disfrazije, djeci koja imaju poteškoća s imenovanjem, gramatičkim strukturama i percipiranjem boja, kao i predškolarcima kao priprema za čitanje i pisanje. Vježbenicu mogu koristiti djeca, roditelji, bake i djedovi, odgajatelji, učitelji i logopedi, svi kojima su želja i cilj naučiti dijete kako treba pravilno izgovarati glasove.

Potrudila se u njoj dati vježbe korisne za samostalno vježbanje s djetetom i opisati svaki glas detaljno. Zabavne i lijepe slike toplih boja djelo su ilustratora Saše Gubijana. Mali priručnik u dva poglavlja obrađuje tematiku dječjeg straha s teorijskog i praktičnog aspekta.

Opis: U vježbenici Mali čarobnjaci - uče pravilno izgovarati glasove, autorica mr. sc.

POVEZANE KNJIGE