Maša i Božić 2. izd

Maša i Božić 2. izd - Pilić, Sanja | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić, Sanja
DIMENZIJA
11,69 MB
NAZIV DATOTEKE
Maša i Božić 2. izd.pdf
ISBN
2724476389838

OPIS

Božić je najljepši praznik u godini. No Maša zna da oni koji ga moraju provesti sami ne misle tako. Zato će sa svojim prijateljima organizirati proslavu koja ce svima približiti ljepote Božića. Priča pogodna za početnike u čitanju. Lako čitljiva slova Ilustracije u boji Ilustrirao: Niko Barun

Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji. Mehmed Meša Selimović bio je jugoslavenski, [1] bosanskohercegovački i srpski književnik rođen 26. aprila 1910.

Majice Začinite promo majicu atraktivnim tekstom, sloganom, logotipom, tako da ju svatko poželi nositi! Minimalna količina za tisak je 50 komada Ovdje možete pogledati sve modele majica iz naše ponude. Cijena već od 13,00 kn/kom Izaberite majicu i pošaljite nam upit za ... Maša i Božić / Sanja Pilić ; ilustrirala Katarina Halužan.

POVEZANE KNJIGE