Muškarci i žene – poznajemo li se uopće

Muškarci i žene – poznajemo li se uopće - Miljković, Dubravka | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Miljković, Dubravka
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Muškarci i žene – poznajemo li se uopće.pdf
ISBN
6476576377452

OPIS

Jesu li vicevi o plavušama istiniti? Treba li bježati od stroge šefice? Jesu li žene ženama loše prijateljice? O čemu pričaju muškarci, a o čemu žene? Tko je zapravo suosjećajniji i tko je doista spremniji pomoći? Koliko je u našem svakodnevnom shvaćanju rodva predrasuda i stereotipa, a koliko činjenica? Dubravka Miljković i Majda Rijavec u svom novom interaktivnom priručniku obrađuju razlike između žena i muškaraca sa strogo znanstvenog stajališta – kako bi obradile ovu temu koristile su relevantne znanstvene izvore i metaanalize, koje uspoređuju i objedinjuju rezultate desetaka pa i stotina istraživanja o muško-ženskim razlikama i sličnostima. Prijateljstvo, ljubavni stil, roditeljstvo, starenje – sve su to područja u kojima žene i muškarci reagiraju na različite načine. Knjiga daje i odgovore – kako se osloboditi predrasuda i stereotipa i kako premostiti rodni jaz. Priručnik donosi 13 upitnika na temelju kojih ćete ustanoviti koliko ste emocionalno inteligentni, ekstravertirani, kako se suočavate sa stresom, kako komunicirate ili koji su vaši profesionalni interesi, dok u komentarima rezultata saznajemo kako reagiraju žene, a kako muškarci i zašto nastaju razlike u ponašanju. Kako kažu, autorice nisu odoljele da ne dodaju viceve na račun žena i muškaraca, citate, anegdote i zanimljivosti iz života poznatih – pa i njih samih – te savjete za svakodnevni život koji će nam pomoći da bolje razumijemo i druge i sebe.

Slijedeći Post Dolazi Uskoro... Godinama poslije razvoda frajeri nisu svjesni što se zapravo dogodilo i koji je bio pravi razlog, niti su svjesni svojeg emocionalnog stanja, a kamoli da shvate zašto ne mogu započeti novu vezu s drugom ženom. Stoga, mislite li kako njemu nije nimalo stalo i pitate li se je li vas uopće volio, ne brinite, samo mu dajte vremena. Komunikacijski jaz između muškaraca i žena zagonetka je koja se pokušava riješiti već tisućama godina, a sada bi konačno vodič, koji je napisala američka psihologinja dr.

Muškarci: Kao glavnog krivca zašto žene vole ovu pozu krive razne filmove i knjige koje čitaju. Tvrde da ova poza jedino u mašti može biti uzbuđujuća.

POVEZANE KNJIGE