Muškarci i žene – poznajemo li se uopće

Muškarci i žene – poznajemo li se uopće - Miljković, Dubravka | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Miljković, Dubravka
DIMENZIJA
12,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Muškarci i žene – poznajemo li se uopće.pdf
ISBN
9574732104084

OPIS

Jesu li vicevi o plavušama istiniti? Treba li bježati od stroge šefice? Jesu li žene ženama loše prijateljice? O čemu pričaju muškarci, a o čemu žene? Tko je zapravo suosjećajniji i tko je doista spremniji pomoći? Koliko je u našem svakodnevnom shvaćanju rodva predrasuda i stereotipa, a koliko činjenica? Dubravka Miljković i Majda Rijavec u svom novom interaktivnom priručniku obrađuju razlike između žena i muškaraca sa strogo znanstvenog stajališta – kako bi obradile ovu temu koristile su relevantne znanstvene izvore i metaanalize, koje uspoređuju i objedinjuju rezultate desetaka pa i stotina istraživanja o muško-ženskim razlikama i sličnostima. Prijateljstvo, ljubavni stil, roditeljstvo, starenje – sve su to područja u kojima žene i muškarci reagiraju na različite načine. Knjiga daje i odgovore – kako se osloboditi predrasuda i stereotipa i kako premostiti rodni jaz. Priručnik donosi 13 upitnika na temelju kojih ćete ustanoviti koliko ste emocionalno inteligentni, ekstravertirani, kako se suočavate sa stresom, kako komunicirate ili koji su vaši profesionalni interesi, dok u komentarima rezultata saznajemo kako reagiraju žene, a kako muškarci i zašto nastaju razlike u ponašanju. Kako kažu, autorice nisu odoljele da ne dodaju viceve na račun žena i muškaraca, citate, anegdote i zanimljivosti iz života poznatih – pa i njih samih – te savjete za svakodnevni život koji će nam pomoći da bolje razumijemo i druge i sebe.

Naslov Muškarci i žene - poznajemo li se uopće (Men and women - whether we know each other at all) Autori Rijavec, Majda ; Miljković, Dubravka ... II M.Rijavec i D.Miljković - Muškarci i žene poznajemo li se uopće Odlično očuvano! Br.tel. 0989088473 Br.str: 219 Uvez: Jesu li vicevi o plavušama istiniti? Treba li bježati od stroge šefice? Jesu li žene ženama loše prijateljice? O čemu pričaju muškarci, a o čemu žene? Tko je zapravo suosjećajniji i tko je doista ... Predavanje: Muškarci i žene - poznajemo li se uopće? Public · Hosted by Knjižara Nova.

Prijateljstvo, ljubavni stil, roditeljstvo, starenje - sve su to područja u kojima žene i muškarci reagiraju na različite načine. Knjiga daje i odgovore - kako se osloboditi predrasuda i stereotipa i kako premostiti rodni jaz. Muškarci i žene: poznajemo li se uopće.

POVEZANE KNJIGE