Volim i poštujem druge

Volim i poštujem druge - Kušec,Mladen | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kušec,Mladen
DIMENZIJA
5,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Volim i poštujem druge.pdf
ISBN
9277324844843

OPIS

Slikovnica iz serijala “Pričice za razvoj djece“, u kojima Mladen Kušec, omiljeni dječji pisac, djeci, na njima razumljiv način, ukazuje na situacije na koje nailaze prilikom svojega odrastanja, te kako ih rješavati da bi u konačnici izrasli u zdravije, sretnije i bolje osobe.

Priča govori kako s... Knjigu "Volim i poštujem druge" Mladen Kušeca u izdanju Extradea možete online naručiti putem Knjižare Ljevak [email protected]njizara-ljevak.hr +385 (0)1 4883 544 Volim i poštujem druge Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

Međutim, ako mi netko pokloni mušku seks lutku koja će biti moja kopija, rado ću je prihvatiti. Uživat ću u seksu sa sobom. Volim i poštujem druge: Biblioteka: Biblioteka "Pričice za društveni razvoj djeteta" ... Nastaviću da poštujem i uvažavam sve druge narode sveta, jer verujem kada se deluje na takav način, iz takve emocije, da se nepogrešivo radi prava stvar", zaključio je on.

POVEZANE KNJIGE