Žene, hrana i žudnja

Žene, hrana i žudnja - Jameison, Alexandra | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jameison, Alexandra
DIMENZIJA
10,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Žene, hrana i žudnja.pdf
ISBN
3271038925825

OPIS

Prigrlite svoje žudnje, pomirite se s hranom, prihvatite svoje tijelo. Holistička zdravstvena savjetnica i koautorica nagrađivanog dokumentarca Super Size Me (Super veliki ja) istražuje žudnje žena – za hranom, spavanjem, seksom, društvom i nadahnućem – te ih uči kako da osluškivanjem svojih tijela vode zdraviji, potpuniji život. Alexandra Jamieson, koja se bavi promjenama što pridonose zdravlju, svoja saznanja nastoji prenijeti što većem broju ljudi, ponajprije žena. Nakon što se oslobodila prehrambenih navika koje su uzrokovale probleme s težinom i zdravljem, naučila je nešto što joj je iz temelja izmijenilo život: kad osluškujemo vlastite žudnje, one će nas odvesti na put samoiscjeljenja. Od vlastite prijelomnice koju je doživjela prije više od deset godina, autorica je život posvetila pomaganju drugim ženama da slijede mudrost vlastitih žudnji i učine hranu najvećim saveznikom u uživanju u životu punim plućima. U ovom moćnom ženskom manifestu, Alexandra Jamieson podučava kako da se izravno suočimo s vlastitim žudnjama, prestanemo se skrivati iza hrane, mrziti se ili živjeti u skladu s ograničenim očekivanjima drugih. S ljubavlju, suosjećanjem i nevjerojatnom iskrenošću poziva nas da hrabro iskoristimo hranu kao oruđe za čišćenje od prehrambenih, duševnih, tjelesnih i osjećajnih blokada koje nas sprječavaju da živimo ispunjene, smislene i radosne živote.

Kada smo iscrpljeni ili tužni, imamo nisku razinu šećera u krvi i / ili nizak serotonin, a tijelo signalizira mozgu da ga treba „podići". Ovaj signal uzrokuje želju za slatkim ili želju za ugljikohidratima. Prigrlite svoje žudnje, pomirite se s hranom, prihvatite svoje tijelo.

Holistička zdravstvena savjetnica i koautorica nagrađivanog dokumentarca Super Size Me (Super veliki ja) istražuje žudnje žena - za hranom, spavanjem, seksom, društvom i nadahnućem - te ih uči kako da osluškivanjem ... Read "Žene, hrana i žudnja", by Alexandra Jamieson online on Bookmate - Prigrlite svoje žudnje, pomirite se s hranom, prihvatite svoje tijelo. Holistička zdravstvena savjetnica i koautorica nagrađiva… Vaše tijelo je dragocjeno.

POVEZANE KNJIGE