Biodinamičko vrtlarstvo

Biodinamičko vrtlarstvo - Waldin, Monty | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Waldin, Monty
DIMENZIJA
10,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Biodinamičko vrtlarstvo.pdf
ISBN
3401561603774

OPIS

Svi koji se bave vrtlarstvom, bilo da uzgajate povrće, voćke ili pak cvijeće, imaju isti cilj: uzgojiti predivne, sočne plodove, a svoj vrt učiniti mjestom koje vrvi životom, mjestom uživanja za sva čula. Biodinamika se vraća starinskim, stoljećima provjerenim vrijednostima i načelima – povezivanjem s ciklusima godišnjih doma i prirodnim ritmovima. Na taj način zemlji vraćamo više nego što od nje uzimamo, a ona nas nagrađuje obiljem i vjernošću. Ova predivna, bogato ilustrirana knjiga prvije sveobuhvatni priručnik na domaćem tržištuu kojem ćete saznati što je biodinamika, po čemu se razlikuje od konvencionalnog uzgoja i kako možete unaprijediti svoj vrt ako ga već obrađujete na ekološki način; u knjizi je detaljno prikazana i objašnjena izrada svih prirodnih pripravaka i način njihove upotrebe a opširni planer koji će vas voditi kroz cijelu godinu opisuje kako uzgojiti više od 80 usjeva, od luka i mrkve, do limuna i grožđa – priprema tla, sjetva, briga, berba i pohrana, prikupljanje sjemenja te uklanjanje problema. Za sve one koje zanima vrtlarstvo, bilo da ste početnik ili iskusni vrtlar – ova je knjiga od koje se možda više nećete odvajati: pregledna, trajna, jednostavna, sveobuhvatna, prepuna informacija i jednostavno prelijepa.

dana dr, Rudolfa Steinera. Svi koji se bave ... Centar dr.

dana dr, Rudolfa Steinera.Svi koji se bave vrtlarstvom, bilo da uzgajate ... Svi koji se bave vrtlarstvom, bilo da uzgajate povrće, voćke ili pak cvijeće, imaju isti cilj: uzgojiti predivne, sočne plodove, a svoj vrt učiniti mjestom koje vrvi životom, mjestom uživanja za sva čula. Biodinamika se vraća starinskim, stoljećima provjerenim vrijednostima i načelima - povezivanjem s ciklusima godišnjih doma i prirodnim ritmovima. Vrtlarstvo za početnike: Voće, povrće i začini koji uspijevaju bez puno truda Sukulenti-kristali osvojili su Instagram, a toliko su lijepi da ih i mi sada jedva čekamo posaditi u svoj vrt Jednostavna pravila za uzgoj božura, najljepšeg ljetnog cvijeta BIODINAMIČKO VRTLARSTVO - Uzgojite zdrave biljke i slasne, sočne plodove uz pomoć Mjeseca i prirodnih ciklusa Svi koji se bave vrtlarstvom, bilo da uzgajate povrće, voćke ili pak cvijeće, imaju isti cilj: uzgojiti predivne, sočne plodove, a svoj vrt učiniti mjestom koje vrvi životom, mjestom uživanja za sva čula. Za sve one koje zanima vrtlarstvo, bilo da ste početnik ili iskusni vrtlar - "Biodinamičko vrtlarstvo" je knjiga od koje se možda više nećete odvajati: pregledna, trajna, jednostavna, sveobuhvatna i prepuna informacija. Centar dr.

POVEZANE KNJIGE