Duboko u šumi

Duboko u šumi - Corr, Christopher | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Corr, Christopher
DIMENZIJA
6,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Duboko u šumi.pdf
ISBN
8847583752772

OPIS

Duboko u šumi stoji bijelo obojena drvena kućica s devet krasnih prozora i crvenim ulaznim vratima, i čeka svoje stanare. Kada jedan mišić zaključi da će to biti savršen dom, dođu i ostale šumske životinje – pa i veliki medo. No, hoće li medo uspjeti popraviti stvar kad se njihova kuća treskom sruši? Ova bajkovita ruska narodna priča namijenjena je najmanjima – zbog svoje jednostavne pozitivne poruke, djeci bliskih životinjskih likova, ponavljanja melodičnog teksta lako će zadržati njihovu pozornost. Usto je čarobno ilustrirana jarkim, intenzivnim, a ipak nježnim bojama koje će djecu na živopisan način uvesti u neobičan šumski svijet u kojem su sve životinje, od vrijednog mišića do nesmotrenog mede otkrile radost i snagu zajedništva.

Opis oglasa. 6456 ISBN:978-953-274-192-6 ... Duboko u šumi stoji bijelo obojena drvena kućica s devet krasnih prozora i crvenim ulaznim vratima, i čeka svoje stanare.

Zapravo samo sjedi u šumi. Može biti smrtonosna", objasnio je za News.com.au. Duboko u šumi stoji bijelo obojena drvena kućica s devet krasnih prozora i crvenim ulaznim vratima, i čeka svoje stanare.

POVEZANE KNJIGE