Inovacijom do pobjede

Inovacijom do pobjede - Kotler,Philip | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kotler,Philip
DIMENZIJA
10,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Inovacijom do pobjede.pdf
ISBN
4612741113183

OPIS

U ovoj je knjizi predložena nova i drukčija shema inovacijskih procesa koja će organizacijama omogućiti da fleksibilno organiziraju vlastiti inovacijski proces. Autori su taj sustav nazvali modelom od A do F, a vrijedi za sve vrste organizacija, djelatnosti i inovacija. Uspješan inovacijski sustav temelji se na strateškom planiranju inovacije, mjerenjima učinaka inovacije (inovacijska metrika), nagrađivanju a u pozadini toga je inovacijska kultura. Ako menadžeri žele uvoditi inovacije u svojoj organizaciji, moraju istodobno upravljati svim tim četirima područjima da bi se ona međusobno dopunjavala i na taj način jačala jedno drugo. Upravo je to ono što su autori nazvali sveobuhvatnim inovacijskim sustavom. Prvo je područje strateško planiranje inovacije. U njemu su prioriteti određeni i usklađeni s općom strategijom, zadaćom i ciljevima. Inovativno strateško planiranje generira inovacijske projekte. Oni se sastoje od inovacijskih procesa. Inovacijski je proces temelj za preobrazbu ideje u inovaciju.

U ovoj knjizi, svojevrsnom ekonomskom trileru, Jan... Više.

Fernando Trias de Bes, Philip Kotler: Inovacijom do pobjede ... inovacijom do pobjede ⚠️kad smo izaŠli sa idejom "corna free" destinacije mnogi su bili skeptiČni i podsmijavali su joj se a danas je postala naČin... knjiga, knjige, knjižara, online prodaja knjiga, knjižare u zagrebu, vrt, gljive, online bookshop INOVACIJOM DO POBJEDE. Naziv knjige: Komada*: Ime*: Prezime*: Tvrtka: Adresa i grad*: Matični broj/JMBG/OIB*: Telefon*: Fax: E-mail*: Napomena: Generiraj novu sliku: Molimo unesite slova sa slike*: *Obavezna polja Najveća poslovna knjižara u jugoistočnoj Europi.

POVEZANE KNJIGE