Luka Modrić – trnovit put do svjetske slave

Luka Modrić – trnovit put do svjetske slave - Azpitarte,Vicente & Puertas, Jose Manuel | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Azpitarte,Vicente & Puertas, Jose Manuel
DIMENZIJA
6,69 MB
NAZIV DATOTEKE
Luka Modrić – trnovit put do svjetske slave.pdf
ISBN
7551585648499

OPIS

Iz pera španjolskih sportskih novinara Vicentea Azpitartea i José Manuela Puertasa koji su razgovarali s dvjestotinjak sugovornika, uz predgovor legende hrvatskog nogometa i Real Madrida, Davora Šukera, donosimo biografiju jednog od najboljih hrvatskih reprezentativaca. Priča o Luki Modriću priča je o samopouzdanju, napornom radu, svladavanju prepreka i ljubavi prema nogometu. Put je to prepun teškoća čiji je protagonist postao jedna od najvećih zvijezda svjetskoga nogometa. Luka Modrić skroman je obiteljski čovjek, zaljubljen u svoju zemlju i dovoljno hrabar da prevlada sve kritike koje su na njegovu sportskom putu sijale sumnje u to da može postati svjetski nogometaš zbog krhke građe iza koje se krije njegov snažan karakter. S nogometnom loptom proputovat ćete kroz neke od ključnih događaja koji su obilježili sportsku karijeru Luke Modrića, kao što su ogromno razočaranje nakon što je Turska izbacila Hrvatsku s Europskog nogometnog prvenstva 2008. godine, ali i neke od njegovih najsretnijih nogometnih trenutaka na Amsterdam Areni, Wembleyu, Stadionu svjetlosti u Portugalu ili na milanskom San Siru.

Modrić je prošao trnovit put do svjetske slave. foto: A. Perica / HRT centar Zadar.

Na obroncima Velebita, na staroj cesti prema Svetom Roku, točnije, trgovačkom putu koji je ... Luka Modrić: Trnovit put do svjetske slave - Iz pera španjolskih sportskih novinara Vicentea Azpitartea i Jose Manuela Puertasa koji su razgovarali s dvjestotinjak sugovornika, uz predgovor legende hrvatskog nogometa i Real Madrida, Davora Šukera, donosimo biografiju jednog od najboljih hrvatskih reprezentativaca. Priča o Luki Modriću priča je Čudesna nogometna priča Luke Modrića zaokružena je u londonskom Royal Albert Hallu nagradom za najboljeg nogometaša svijeta u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA). Na hrvatskom tržištu od prošlog tjedna u prodaji je naše izdanje knjige 'Luka Modrić : trnovit put do svjetske slave' Biografiju jednoga od najboljih hrvatskih reprezentativaca napisali su španjolski sportski novinari Vicente Azpitarte i José Manuel Puertas, a autor je predgovora legenda hrvatskoga nogometa Davor Šuker. LUKA MODRIĆ Trnovit put do svjetske slave.

POVEZANE KNJIGE