Nikkin dnevnik 1

Nikkin dnevnik 1 - Russell, Rachel Renee | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Russell, Rachel Renee
DIMENZIJA
6,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Nikkin dnevnik 1.pdf
ISBN
4993682035860

OPIS

Kad vas roditelji presele u snobovsku školu; kad je novi mobitel nešto o čemu možete samo sanjati; kad vas nitko ni iz koje škvadre nimalo ne šljivi – mislite li da je život fantastičan? E, pa, ne misli ni Nikki Maxwell, četrnaestogodišnjakinja koja se našla u nezavidnoj situaciji. No Nikki se ne predaje. Uposlit će kreativnost i smisao za humor, te prestati biti tek nevidljiva cura na školskom hodniku. Bilježeći, dan za danom, urnebesne uspone i padove, shvatit će što je (i tko je) stvarno kul. Pred vama je prvi nastavak fantastično popularnog Nikkinog dnevnika čija će filmska verzija sigurno biti pravi hit.

Pregledajte najnovije objavljene vijesti odmah! Nikkin dnevnik 1 : priče iz ne-baš-fantastičnog života / Rachel Renee Russell ; [prevele s engleskoga Amalia Früschütz Antičević, Hana Greta Matković]. Opis - NIKKIN DNEVNIK - Priče iz ne-baš-fantastičnog života. Kad vas roditelji presele u snobovsku školu; kad je novi mobitel nešto o čemu možete samo sanjati; kad vas nitko ni iz koje škvadre nimalo ne šljivi - mislite li da je život fantastičan? E, pa, ne misli ni Nikki Maxwell, četrnaestogodišnjakinja koja se našla u ... II Rachel Renée Russell: Nikkin dnevnik 1 6113 Prodajem knjigu sa slike u cijenu nije uračunata Point d.o.o.

Pročitajte više. Nikkin dnevnik 1 količina Dodaj u košaricu ISBN: 9789533168814 Izdavač: Algoritam d.o.o. Područje: Dječja književnost Uvez: Tvrdi uvez Kategorija: Dječja književnost Jezik: Hrvatski Biblioteka: Algoritam Godina izdanja: 2016 Format: 13*19 Broj stranica: 292 Kad vas roditelji presele u snobovsku školu; kad je novi mobitel nešto o čemu možete samo sanjati; kad vas nitko ni iz jedne škvadre nimalo ne šljivi - mislite li da je život fantastičan? E, pa, ne misli ni Nikki Maxwell, četrnaestogodišnjakinja koja se NIKKIN DNEVNIK 1 << PRETHODNI.

POVEZANE KNJIGE