Plavetni kit

Plavetni kit - Desmond, Jenni | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Desmond, Jenni
DIMENZIJA
4,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Plavetni kit.pdf
ISBN
6872464829575

OPIS

Plavetni kit je veličanstvena, prelijepa životinja, najveće stvorenje na ovom našem čudesnom planetu. Od 1966. plavetni su kitovi zaštićena, ali i ugrožena vrsta. Kako i gdje žive i koliko je to veliko zapravo veliko u dječjim očima, saznajte u ovoj divnoj poučnoj slikovnici – jer znanje je prvi korak do njihova očuvanja.Uz predivne snovite ilustracije djeca će zaroniti u svijet plavetnih kitova dušom i tijelom, plivati, igrati se i sanjati plavo i veliko. Slikovnica je namijenjena za djecu od 6 do 10 godina.

Uz snovite ilustracije djeca … PLAVETNI KIT VIDEO: KAKO JE NAJVEĆA ŽIVOTINJA U POVIJESTI ZEMLJE POSTALA TAKO OGROMNA? Znanstvenici imaju odgovor, ali i novo pitanje: Koliko još može narasti? 26.06.2017. u 20:29 Na sva ova pitanja odgovorit će vam maleni plavetni kit Mauro, a saznat ćete i kako je u prvoj pustolovini svog života dobio ime! Autor/i.

Od istog autora ... Plavetni kit prijevod u rječniku hrvatski - slovenski u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Plavetni kit je veličanstvena, prelijepa životinja, najveće stvorenje na ovom našem čudesnom planetu.

POVEZANE KNJIGE