Vježbajte bez sprava – anatomija

Vježbajte bez sprava – anatomija - Lauren, Mark | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lauren, Mark
DIMENZIJA
12,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Vježbajte bez sprava – anatomija.pdf
ISBN
2390439556371

OPIS

Priručnikom Vježbajte bez sprava autor uspješnica Mark Lauren razvio je najuspješniji plan treninga našeg vremena te stvorio svjetski prepoznatljiv proizvod − trening s vlastitom tjelesnom težinom bez sprava. U ovom bogato ilustriranom priručniku autor prikazuje više od stotinu vježbi te njihove brojne inačice s ilustracijama u boji anatomije mišića i dijelova tijela te s podrobnim uputama za svaki korak. Vježbe su podijeljene prema mišićima u sljedeće cjeline: prsa i rameni pojas, bicepsi i podlaktice, stražnjica, noge i trup, a odnose se na sve dijelove tijela i idealan su temelj za vježbanje cijeloga tijela. Na taj se način trening s vlastitom tjelesnom težinom može lako prihvatiti te ciljano i učinkovito provoditi.O autoru: Mark Lauren je kao diplomirani vojni trener pripremio gotovo tisuću američkih elitnih vojnika za ekstremne zahtjeve njihovih specijalnih postrojbi. Sudjelovao je u planiranju aktivnosti kao što su misije potrage i spašavanja, zračna potpora, izviđanje i nadzor te zauzimanje zona spuštanja. Pritom je najviši cilj bio održavati vojnike i u nepovoljnim uvjetima za trening u najboljoj kondiciji za odlazak u borbu, što se moglo dogoditi u svakom trenutku. Trening s vlastitom tjelesnom težinom, koji je on razvio, mogao je smanjiti opasnost od ozljeda i stopu odustajanja za 40 posto. Osim toga, Mark je triatlonac i prvak u tajlandskom boksu. U seriji uspješnica Vježbajte bez sprava, svoj plan treninga učinio je dostupnim širokoj javnosti.

Read reviews from world's largest community for readers. Priručnikom Vježbajte bez sprava autor uspješnica Mark Laur... Proizvod Isprobajte najuspješniji suvremeni plan treningaPriručnikom Vježbajte bez sprava autor uspješnica Mark Lauren razvio je treninga našeg vremena te stvorio svjetski prepoznatljiv proizvod trening s vlastitom tjelesnom težinom U ovom bogato ilustriranom priručniku prikazuje više od stotinu vježbi njihove brojne inačice ilustracijama boji anatomije mišića i dijelova tijela ... Vježbajte bez sprava - anatomija.

Prateći savete i upustva, milioni ljudi širom sveta vežbaju prema konceptu Marka Lorena. U ovom priručniku autor prikazuje više od stotinu vežbi i njihove brojne varijante s ilustracijama u boji, kao i anatomije mišića ... Mark Lauren - Vježbajte bez sprava-anatomija.

POVEZANE KNJIGE