Volim mamu

Volim mamu - Bedford, Vaughan | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bedford, Vaughan
DIMENZIJA
9,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Volim mamu.pdf
ISBN
5281346328937

OPIS

Dražesna priča puna ljubavi za sve mame i njihove malene! Dvije slikovnice u seriji o zaigranim istraživačima osvojit će vaša srca! Ove tople priče pune ljubavi upakirane su u tvrde korice i omot s tzv. sedefastim efektom, pa su i dojmljiv poklon za sve roditelje i njihove mališane!

Omogućuje svakom djetetu da ostvari maksimalno kvalitetnu emocionalnu vezu sa oboje roditelja kroz sve zajedničke aktivnosti u životu djeteta i roditelja, neovisno o tome radi li se o „tradicionalno muškim ili ženski > Naslovnica Radionica - Volim mamu, mama voli mene utorak, 29.08.2006. zaboravila sam, dragi moj braco po vjeshtichjoj krvi ili ti ga đon wejn.. Volim školu zato što puno toga mogu naučiti u njoj.

Rođendani, žurke, karaoke, Dj i Saksofon Bivša kandidatkinja druge sezone showa 'Gospodin Savršeni' na svom Instagram profilu ovog vikenda objavila je fotografiju čarapica za bebu na kojima piše 'volim mamu' te 'volim tatu' na engleskom jeziku... Da izbjegne nagađanja, odmah je otkrila o čemu se radi.

POVEZANE KNJIGE