Baba Vanga: Misterij zapečačenih proročanstava

Baba Vanga: Misterij zapečačenih proročanstava Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Baba Vanga: Misterij zapečačenih proročanstava.pdf
ISBN
9487680041607

OPIS

Slijepa proročica Baba Vanga spasila mi je unuku od bolesti. Zbog toga joj dugujem život. Vječno sam joj zahvalna. Pomogla mi je da komuniciram s mrtvim suprugom i otkrila kada ću se drugi puta udati… Vidjela je sve poput filma. Vanga nije obilježila samo moj život, nego čitavo 20. stoljeće. Jedno je to od svjedočenja bliske prijateljice Babe Vange, koja i danas čuva uspomenu na nju. Ove godine obilježava se 20 godina od smrti vizionarke, no njezine poruke i dalje žive. Zašto je njezina energija bila tako moćna? Zašto je toliko značila ljudima i kako je vidjela? ‘’Ja gledam očima duše, objašnjavala je Vanga.’’ Najbolje o njezinim moćima govori citat jednog bugarskog novinara: Vanga je religija, nešto najplemenitije i najuzvišenije u pravom smislu te riječi… Ovdje su priče zbog kojih ćete i sami osjetiti energiju koju je Vanga prenosila.

Zbog toga joj dugujem život. Vječno sam joj zahvalna.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! BABA VANGA: MISTERIJ ZAPEČAČENIH PROROČANSTAVA.Slijepa proročica Baba Vanga spasila mi je unuku od bolesti. Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 500 kn 091 25 81 981 Baba Vanga- Misterij zapečačenih proročanstava ⁄ Sniženje .

POVEZANE KNJIGE