Demistificirani C , 5 dopunjeno izdanje

Demistificirani C , 5 dopunjeno izdanje - Šribar Julijan, Motik Boris | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šribar Julijan, Motik Boris
DIMENZIJA
7,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Demistificirani C , 5 dopunjeno izdanje.pdf
ISBN
4211884216251

OPIS

dobro upoznajte protivnika da biste njime ovladali U proteklih dvadesetak godina, jezik C postao je jedan od najrasprostranjenijih objektno orijentiranih programskih jezika. Svoju popularnost duguje općoj prihvaćenosti jezika C iz kojeg je C evoluirao. Međutim, C ne predstavlja samo “nadogradnju” jezika C. Principi objektno orijentiranog pristupa iziskuju od programera potpuno drukčiji način razmišljanja i organizacije programa. Današnji složeni programski zadatci, a posebice programiranje za interaktivna sučelja poput Windowsa ili mobilnih telefona, iziskuju objektno orijentirani pristup programiranju: radna okolina programera se sastoji od niza objekata – prozora, izbornika, dijaloga. Pokazalo se da je njih najjednostavnije integrirati primjenjujući objektno programiranje. U knjizi su autori pokušali dati detaljan pregled svih osobina jezika C . Knjiga ne pretpostavlja nikakvo predznanje iz programiranja te počinje od samih osnova. Međutim, kako su u ovoj knjizi obrađeni gotovo svi aspekti jezika C , zasigurno će u njoj zanimljivo štivo naći i programeri koji već ponešto znaju o objektnom programiranju. Knjiga je u potpunosti usklađena sa standardima C 11/C 14, ali obrađuje i neke zanimljivije novine standarda C 17. Osim pukog nabrajanja komponenata jezika, autori su opisali na koji se način one mogu iskoristiti te dali niz primjera – nakon što se objektno programiranje nauči, daleko je važnije znati ga ispravno primijeniti. Čitatelj će ovdje pronaći niz primjera iz prakse koji se direktno mogu primijeniti u rješavanju konkretnih problema.

Descrição completa. Šribar, J ... Demistificirani C++, 4.

dopunjeno izd.) 5 stars 4 stars 3 stars 2 stars 1 star. Žanr: Stručna literatura - Znanje - Učenje - Tehničke znanosti - Računalno programiranje ...

POVEZANE KNJIGE