Djevojka koju si ostavio za sobom

Djevojka koju si ostavio za sobom - Moyes, Jojo | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moyes, Jojo
DIMENZIJA
11,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Djevojka koju si ostavio za sobom.pdf
ISBN
4564574878422

OPIS

Francuska, 1916. Sophie Lefevre mora se brinuti za sigurnost svoje obitelji, dok joj se voljeni muž Éduard bori na bojišnici. Kad joj zapovjede da mora kuhati večeru njemačkim časnicima i posluživati ih u svom hotelu, u njezinu domu više nema mira. U trenutku kad novi Kommandant ugleda Sophien portret – što ga je naslikao Éduard – rođena je opasna opsesija koja će Sophie navesti na mračnu i strašnu odluku. Gotovo stoljeće poslije Sophien portret visi u kući Liv Halston – kao vjenčani dar njezina prerano umrlog muža. Jedan slučajni susret dovodi do otkrića stvarne vrijednosti slike i njezine kontroverzne i burne povijesti, čiji izlazak na vidjelo prijeti ponovno iz temelja izokrenuti Livin svijet. U Djevojci koju si ostavio za sobom dvije mlade žene, razdvojene cijelim stoljećem, ujedinjene su svaka u svojoj borbi za ono što najviše vole, bez obzira na cijenu.

Volim gledati vodu kako se miče, Najdublja nijansa plave. Što se dogodilo s djevojkom koju si ostavio za sobom? Francuska, 1916. Sophie Lefèvre mora se brinuti za sigurnost svoje obitelji, dok joj se voljeni muž Éduard bori na bojišnici.

IZDVAJAMO KRITIKE KNJIGE: Majstorski ispripovijedana priča koju će čitatelji obožavati. Djevojka koju si ostavio za sobom. 20.

POVEZANE KNJIGE