Ilustrirana Biblija za djecu/Christophe Raimbault

Ilustrirana Biblija za djecu/Christophe Raimbault - Amiot, Marie | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Amiot, Marie
DIMENZIJA
8,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Ilustrirana Biblija za djecu/Christophe Raimbault.pdf
ISBN
6717642122454

OPIS

“Ilustrirana Biblija za djecu” obraća se malenima sa svim bogatstvom i puninom biblijskog izričaja. Kratki i jasni tekstovi popraćeni su prekrasnim ilustracijama iznimnih detalja i boja osmišljenima tako da upoznaju vaše dijete s najljepšim pustolovinama i nezaboravnim junacima povijesti našega spasenja. Čitajte ovu Bibliju svojoj djeci i recite im da vam opišu slike – tako će svi tekstovi postati jasni i upečatljivi! Pustite da vas zajedno ponesu oduševljenje i zanos kojim su prožete ove priče. Kroz dječje oči otkrivajte ili se prisjećajte poznatih biblijskih događaja i junaka. Pred vašim očima odvijat će se čudesna pustolovina povijesti našega spasenja, u kojoj se očituje ljubav Božja prema ljudima. Zajedno sa svojom djecom otkrivajte Isusa, pomozite im da mu priđu i da osluškuju njegovu riječ. Ova nova “Ilustrirana Biblija za djecu” uistinu je idealan dar za sve obitelji i dragocjeno sredstvo uvođenja u otajstvo Božje objave!

Biblija za djecu Vaše omiljene priče iz Biblije. Potpuno besplatno.

Haljina za prvopričesnike; Liturgijsko posuđe; Korice za ... Ilustrirana Biblija za djecu / [tekst Karine-Marie Amiot, Francois Campagnac, Christophe Raimbault ; ilustracije Adeline Avril ; prijevod Lidija Paris]. Impressum Split : Verbum, 2 017. Ilustrirana Biblija za djecu objavljena je u kvalitetnom tvrdom uvezu i bogato grafički opremljena te je idealan dar za sve obitelji kao i dragocjeno sredstvo uvođenja u otajstvo Božje objave.

POVEZANE KNJIGE