Ljubav prema nesavršenom

Ljubav prema nesavršenom - Sunim, Heamin | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sunim, Heamin
DIMENZIJA
3,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubav prema nesavršenom.pdf
ISBN
8076630566011

OPIS

Kako prihvatiti sebe u svijetu koji je opsjednut perfekcionizmom Nova svjetska uspješnica omiljenog zen-budističkog učitelja Haemina Sunima (čije ime doslovno znači „spontana mudrost“), govori o prihvaćanju sebe i pronalaženju svojeg mjesta i svrhe u svijetu. Mnogi od nas na stres i životne nedaće reagiraju povlačenjem i zatvaranjem u sebe, dok se neki previše posvećuju poslu ili nekom zadatku; no nijekanje problema ili pokušaji da zadovoljimo svoju okolinu mogu nas odvesti u tjeskobu ili depresiju, upozorava nas ovaj topli svećenik i učitelj, kojeg u svijetu već nazivaju nasljednikom Thich Nhat Hanha. On nas poziva da postavimo novo pitanje: Je li dovoljno samo postojati? U svojoj predivnoj knjizi dijeli s nama svoje iskustvo i godinama skupljanu mudrost, podsjećajući nas da najprije moramo prihvatiti sebe – u cijelosti, sa svim manama i nesavršenostima – kako bismo od svijeta dobili i dali mu ono najbolje. Kad pronađemo mir u sebi bit ćemo u miru sa svijetom oko sebe. Haemin Sunim jedan je od najutjecajnijih učitelja zen- budizma i pisaca u Južnoj Koreji gdje se prodalo više od tri milijuna njegovih knjiga; one su vodiči ne samo za meditaciju, već i za nadilaženje izazova svakodnevnog života bez napora i stresa. Rođen je u Južnoj Koreji, došao je u Sjedinjene Američke Države studirati film, a privukao ga je duhovni život. Obrazovao se na Sveučilištu u Kaliforniji u Berkleyu, na Harvardu i Princetonu, a formalnu redovničku izobrazbu prošao je u Koreji da bi potom poučavao budizam na Hampshire Collegeu u Amherstu u Massachusetsu. Na Twitteru (@haeminsunim) i Facebooku prati ga više od dva milijuna sljedbenika. Kada ne putuje kako bi poučavao, živi u Seulu.

Opcije plaćanje za kupce iz Srbije: ... LJUBAV PREMA NESAVRŠENOM: kako prihvatiti sebe u svijetu koji je opsjednut perfekcionizmom - Haemin Sunim - LJUBAV PREMA NESAVRŠENOM: kako prihvatiti sebe u svijetu koji je opsjednut perfekcionizmom - Nova svjetska uspješnica omiljenog zen-budističkog učitelja Haemina Sunima (čije ime doslovno znači „spontana mudrost"), Haemin Sunim: Ljubav prema nesavršenom Kako prihvatiti sebe u svijetu koji je opsjednut perfekcionizmom Zen budistički redovnik Haemin Sunim, kojeg u svijetu već nazivaju nasljednikom Thich Nhat Hanha, u ovoj knjizi dijeli svoju godinama sakupljanu mudrost o brizi za sebe, podsjećajući nas da se najprije trebamo prihvatiti u cijelosti, sa svim manama i nesavršenostima. 'Ljubav prema nesavršenom' zen-budističkog učitelja Haemina Sunima (čije ime doslovno znači spontana mudrost), govori o prihvaćanju sebe i pronalaženju svojeg mjesta i svrhe u svijetu. U knjizi nas podsjećaj da najprije moramo prihvatiti sebe - u cijelosti, sa svim manama i nesavršenostima - kako bismo od svijeta dobili i dali mu ono najbolje. Ljubav prema nesavršenom.

Mnogi od nas na stres i životne nedaće reagiraju povlačenjem i ... "Ljubav prema nesavršenom", knjiga popularnog budističkog učitelja Haemina Sunima, govori o osobama koje previše misle na druge pa zato zapravo ne slijede i ne izražavaju vlastitu volju. Posljedice za njih vrlo su ozbiljne.

POVEZANE KNJIGE