Lovci na glave

Lovci na glave - Nesbo, Jo | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nesbo, Jo
DIMENZIJA
6,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Lovci na glave.pdf
ISBN
5026209958370

OPIS

LAŽI Roger Brown ima sve. On je vrhunski profesionalac oženjen ljepoticom i vlasnik veličanstvene vile. Tajna njegova uspjeha je dvostruki život na granici kriminala. KRADI Na scenu stupa Clas Greve. Savršeni kandidat za Rogerova najvažnijeg klijenta koji posjeduje jednu od najtraženijih slika na svijetu. UBIJ Roger vidi priliku da se besramno obogati i počinje pripremati svoj najveći podvig. No njegovi će planovi krenuti u smjeru koji ni u snu nije mogao predvidjeti. Sada lovac postaje lovina.

Svatko je imao svoju verziju. Lovci na glave . Naziv: Mister No, 16.

ono što kandidatu ulijeva povjerenje u integritet osobe koja ga ispituje. Kao rezultat, kandidat će — prema gore spomenutoj literaturi — iznijeti što ... Norveško filmsko remek-djelo 'Lovci na glave', snimljeno po istoimenom svjetskom književnom hitu zvijezde krimića Joa Nesbøa, svoju regionalnu premijeru doživjet će u sklopu predstojećeg Noir festivala koji se drugu godinu zaredom od 23.

POVEZANE KNJIGE