Mali požari posvuda

Mali požari posvuda - Ng, Celeste | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ng, Celeste
DIMENZIJA
11,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Mali požari posvuda.pdf
ISBN
4353288720777

OPIS

Mali požari posvuda proglašeni su najboljim romanom 2017. godine po izboru korisnika Goodreadsa. U Shaker Heightsu, mirnom, bogatom predgrađu Clevelanda, sve je brižno isplanirano – od tlocrta vijugavih ulica do boja kuća i budućeg uspjeha njegovih stanovnika. Duh grada nitko ne utjelovljuje bolje od Elene Richardson, kojoj je igranje po pravilima nit vodilja u životu. Sve je savršeno dok u taj idilični mjehur od sapunice ne dođe tajanstvena umjetnica i samohrana majka Mia Warren sa svojom kćeri Pearl, tinejdžericom, i unajmi kuću od Richardsonovih. Mia i Pearl brzo će postati više od podstanarki: ni jedno od četvero djece Richardsona ne može odoljeti tom neobičnom paru majka-kći. Ali Mia sa sobom nosi zagonetnu prošlost i prezir prema pravilima, koji bi tu brižnu zajednicu mogao okrenuti naglavačke. Kad stari obiteljski prijatelji Richardsona pokušaju posvojiti dijete kineskoga podrijetla, borba za skrbništvo dramatično će podijeliti grad – i staviti Miju i Elenu na suprotstavljene strane. Sumnjajući u Miju i njezine motive, Elena je odlučna otkriti tajne Mijine prošlosti. Ali zbog te opsesije platit će neočekivanu, strašnu cijenu. „Duhovito, mudro i nježno. Čudo.“ Paula Hawkins Celeste Ng odrasla je u Pittsburghu u Pennsylvaniji i Shaker Heightsu u Ohiju. Studirala je na Sveučilištu Ohio i magistrirala na Sveučilištu Michigan. Njezin prvi roman, Sve što vam nikad nisam rekla, izabran je za najbolju knjigu na Amazon.com 2014. i osvojio je nagrade Hopwood, Massachussets Book Award i Alex Award (nagradu američkih knjižnica), kao i nagradu APALA-e, društva knjižničara azijsko-pacifičkog podrijetla. Godine 2016. dobila je stipendiju savezne agencije National Endowment for the Arts. Živi u Cambridgeu u Massachusettsu.

Duh grada nitko ne utjelovljuje bolje od Elene Richardson, kojoj je igranje po pravilima ... MALI POŽARI POSVUDA - Celeste Ng 24 Oct 2018 13 Mar 2019 ~ Ana Jembrek UTOPIJA - izrazom utopija označuje se svaka neostvarljiva zamisao, sanjarija, maštarija; težnja da se prevlada aktualna zbilja i da se od pojedinih njezinih elemenata izgradi nova, idealno zamišljena realnost. opis - mali poŽari posvuda Sve je savršeno dok u taj idilični mjehur od sapunice ne dođe tajanstvena umjetnica i samohrana majka Mia Warren sa svojom kćeri Pearl, tinejdžericom, i unajmi kuću od Richardsonovih. Mali požari posvuda (Little Fires Everywhere), 2020. Režija: Lynn Shelton, Nzingha Stewart, Michael Weaver.

godine po izboru korisnika Goodreadsa. U Shaker Heightsu, mirnom, bogatom predgrađu Clevelanda, sve je brižno isplanirano - od tlocrta vijugavih ulica do boja kuća i budućeg uspjeha njegovih stanovnika. Jedna od najpopularnijih knjiga trenutačno je "Mali požari posvuda", a sve se zahuktalo oko Interlibera OK, nije moguće odmah isti čas sve knjige odjednom pročitati pa eto, tek sada stižem do nje.

POVEZANE KNJIGE