Nauči slušati uz kokicu Jelicu

Nauči slušati uz kokicu Jelicu - Heymans, Adrienne | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Heymans, Adrienne
DIMENZIJA
5,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Nauči slušati uz kokicu Jelicu.pdf
ISBN
6233241081736

OPIS

Jelica je draga koka, ali od nje nitko drugi ne može doći do riječi! Glasna je, ne sluša druge i ružno priča o svojim prijateljima! Konj Vihor joj odluči pomoći: na zabavan je način nauči kako da manje priča i više sluša!Potražite i ostale slikovnice iz serije “Živimo zajedno”, koje kroz priču djecu uče pravilima ponašanja!

»Čuj, Izraele!« (Pnz 6,4) znači: »Okreni se prema meni, otvori srce da bi mogao primjenjivati moju riječ«. Isus isto tako kaže: »Još blaženiji oni koji slušaju riječ Božju i čuvaju je!« (Lk 11,28).

Kako kod kuće stalno trubimo da kada jedan govori, ostali ga trebaju slušati, oni su se odmah prepoznali u liku kokice Jelice. Jer nekad je stanje takvo da uopće ne mogu shvatiti što govore jer svo troje govore u isto vrijeme, nadglasavaju se ... Nauči slušati uz kokicu Jelicu.

POVEZANE KNJIGE