Nijemi vrisak

Nijemi vrisak - Marsons, Angela | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Marsons, Angela
DIMENZIJA
11,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Nijemi vrisak.pdf
ISBN
2258087988303

OPIS

Petero ljudi okupe se oko plitkoga groba.Kopali su ga naizmjence. Trebalo bi im puno više vremena da su kopali jamu za odraslu osobu… Mnogo godina kasnije, ravnateljica ženske škole nađena je okrutno utopljena. Bilo je to prvo u nizu jezivih ubojstava koji su potresli Black Country. Ali kad otkriju ljudske ostatke na zemljištu nekadašnjeg doma za nezbrinutu djecu, s njima na vidjelo izađu i uznemirujuće tajne tog mjesta. Policijska inspektorica Kim Stone nedugo nakon toga shvati da lovi izopačeni um, čija ubojstva sežu desetljećima unatrag. Broj tijela raste, a Kim mora spriječiti ubojicu prije nego što ponovno napadne. Međutim, da bi ga uhvatila, Kim se mora suočiti s vlastitim demonima iz prošlosti prije nego što bude prekasno. “Zapanjujuće!” Mail on Sunday “Fantastičan prvijenac!” Mel Sherrat

Koji je rok isporuke paketa? Naručeni proizvodi isporučuju se u roku od 5 radnih dana. Ukoliko neki od proizvoda nije odmah dostupan za isporuku, kupac ... Nijemi vrisak Tekstualna građa, tiskana .

Vaša cijena. NIJEMI VRISAK. 49,00 kn 44,10 kn dostupno.

POVEZANE KNJIGE