Odgovornost: Briga o izgubljenoj maci

Odgovornost: Briga o izgubljenoj maci - Castells, Fabrega | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Castells, Fabrega
DIMENZIJA
12,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Odgovornost: Briga o izgubljenoj maci.pdf
ISBN
5348352820975

OPIS

U školi se pojavljuje maca i “Nerazdvojni” odluče brinuti o njoj nakon što potraga za njezinim vlasnikom dolazi u slijepu ulicu. Briga o kućnom ljubimcu uključuje mnogo posla, ali ekipa je spremna učiniti sve što je potrebno da se pomogne maloj maci. Svi su se uključili u organiziranje prikupljanja sredstava za svoju novu prijateljicu macu. Dječaci i djevojčice iz ekipe povezali su se sa svojim novim kućnim ljubimcem zbog svih zabavnih iskustava koja su doživjeli, no jednog dana pojavio se vlasnik mace. Što će se dogoditi? Kako će se “Nerazdvojni” osjećati?

Nikadgrad : kušnje Morrigan Crow Jessica Townsend. Odgovornost: briga o izgubljenoj maci Elisenda Castells, Marta Fábrega. Odrastanje : od beba do velikih klinaca : 44 stvari za razmišljanje Jennifer Moore-Mallinos, Annabel Spenceley.

Odrastanje : od beba do velikih klinaca : 44 stvari za razmišljanje Jennifer Moore-Mallinos, Annabel Spenceley. Medvjedići i nasilje u školi Stan i Jan Berenstain.

POVEZANE KNJIGE