Pobijedite depresiju snagom vjere

Pobijedite depresiju snagom vjere - Kheriaty, Aaron | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kheriaty, Aaron
DIMENZIJA
10,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Pobijedite depresiju snagom vjere.pdf
ISBN
5527502507002

OPIS

Specifičnost ove knjige u odnosu na druge knjige u kojima se govori o depresiji je što autor, psihijatar i medicinski pedagog, pridaje velik značaj duhovnoj dimenziji depresije. Kao što sam u uvodu ističe, knjiga je prvenstveno namijenjena katolicima i pripadnicima drugih kršćanskih denominacija. U razmatranjima depresije on nastoji uskladiti spoznaje suvremene psihologije i medicine s naučavanjem Svetoga pisma i predaje. U dodatku knjige se nalaze izvori za daljnje proučavanje, molitve za pomoć u tjeskobi i govor Ivana Pavla II. na temu depresije.

Prisilite se i upišite tečaj koji već dugo želite pohađati ili se telefonski raspitajte o poslu za koji ste zainteresirani - ponekad samo jedan pozitivan potez može učiniti da tamni oblaci nestanu. O sveobuhvatnom pristupu depresiji, koji uključuje i medicinske i duhovne aspekte više u korisnoj knjizi 'Pobijedite depresiju snagom vjere. Medicinsko-duhovni pristup', o kojoj možete sve saznati na linku ovdje.

U knjizi Pobijedite depresiju snagom vjere ugledni psihijatar Aaron Kheriaty propituje suvremene učinkovite načine za nošenje s ovom sveprisutnom ... Pobijedite depresiju snagom vjere : medicinsko-duhovni pristup / Aaron Kheriaty, John Cihak ; [prijevod Mijo Pavić]. - Pobijedite depresiju snagom vjere : Medicinsko-duhovni pristup | John Cihak, Aaron Kheriaty | ISBN: 9789532353617 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. II Pobjedite depresiju snagom vjere Aaron Kheriaty Split 2014g 256str Medicinsko - duhovni Velik broj ljudi pati od duboke, sveprožimajuće tuge koju moderni psihijatri nazivaju depresijom.

POVEZANE KNJIGE