Preživjele

Preživjele - Sager, Riley | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sager, Riley
DIMENZIJA
11,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Preživjele.pdf
ISBN
5904305845448

OPIS

Tri djevojke, tri masakra, jedna tajna. Da su imale običnu mladost, Samantha, Lisa i Quincy ne bi se ni poznavale. Ali, preživjele su krvave pohode masovnih ubojica i mimo svoje volje postale poznate. Novinari su ih prozvali Posljednjim djevojkama. Uvjerene su da je pokolj koji su preživjele najgore što im se u životu dogodilo. Sve dok jednu od njih policija ne pronađe mrtvu… Riley Sager je pisac, urednik i grafički dizajner podrijetlom iz Pennsylvanije. Živi u Princetonu, državi New Jersey.

Osam glumica će zajedno s gledateljima proživjeti iznova komunizam, rat, tranziciju i ovu suvremenost, svjedočeći u prostoru teatra o vremenu koje ih je promijenilo. Kuglice nisu preživjele! Njezina fotografija raznježila je pratitelje na Instagramu koji su komentirali: Pa plakat ću koliko je ovo slatko! Aaa slatkiš! Mišek mali! Sretan Božić i tebi Franka i tvojima doma. Jednom prilikom kada je pričala o tome kako se Vedran snašao kao tata Franka je rekla: - Ja sam oduševljena, Vedran odličan si ... Neumorni junaci u pomaganju područjima pogođenima potresom bili su i potražni psi koji su spašavali ljude zarobljene pod ruševinama.

godine i namijenjeno ženskim osobama koje su navodno preživjele holokaust. Natjecanje je pokrenula i organizirala, ni manje ni […] Bavim se ovim poslom sedam godina.

POVEZANE KNJIGE