Savjeti za život

Savjeti za život - Shafransky, Renee | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Shafransky, Renee
DIMENZIJA
5,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Savjeti za život.pdf
ISBN
5288580978407

OPIS

Onoga dana kad je Nora otkrila da je njezin muž Hugh napravio dijete drugoj ženi, zaklela se: Vratit ću se u život, bez obzira na to koliko mi dugo trebalo. Trebale su joj tri godine. Uz pomoć prijateljice, preselila se iz New Yorka u mali turistički grad, dobila posao u lokalnim novinama i počela davati šansu ljubavi da zakorači u njezin život. Ali kad se Hugh i njegova savršena nova obitelj dosele u susjedstvo, Nora doživi slom. Boriti se s ljubomorom i navalama prezira i poniženja, već je bilo dovoljno teško, ali postaje još teže kad se Nori ispuni velika želja, a Hugh i njegova nova supruga osvanu mrtvi u svojoj kući.

Uz pomoć prijateljice, preselila se iz New Yorka u mali turistički grad, dobila posao u lokalnim novinama i počela d Zanimljivosti i savjeti - 21. listopada 2019.

Idealna prehrana sadržava namirnice bogate vlaknima i s malo masnoća te, naravno, obilje voća i povrća. Umjerenost je kod prehrane ključna.

POVEZANE KNJIGE