Savjeti za život

Savjeti za život - Shafransky, Renee | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Shafransky, Renee
DIMENZIJA
12,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Savjeti za život.pdf
ISBN
3552442903448

OPIS

Onoga dana kad je Nora otkrila da je njezin muž Hugh napravio dijete drugoj ženi, zaklela se: Vratit ću se u život, bez obzira na to koliko mi dugo trebalo. Trebale su joj tri godine. Uz pomoć prijateljice, preselila se iz New Yorka u mali turistički grad, dobila posao u lokalnim novinama i počela davati šansu ljubavi da zakorači u njezin život. Ali kad se Hugh i njegova savršena nova obitelj dosele u susjedstvo, Nora doživi slom. Boriti se s ljubomorom i navalama prezira i poniženja, već je bilo dovoljno teško, ali postaje još teže kad se Nori ispuni velika želja, a Hugh i njegova nova supruga osvanu mrtvi u svojoj kući.

Bambusa vulgaris) je biljka koja je poznata kao jedna od najtraženijih ukrasnih biljaka na svijetu. Dekorativno obogaćuje vaš dom, balkon ili vrt, ovisno o tome ... Savjeti; Traži StoryEditor.

Istraživanja pokazuju da ne postoji dijeta koja bi odgovarala svim ljudima. Savjeti za život u Njemačkoj. Njemačka novi zakon o useljavanju radne snage 2021.

POVEZANE KNJIGE