Sve moje rane

Sve moje rane - Glasgow, Kathleen | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Glasgow, Kathleen
DIMENZIJA
5,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve moje rane.pdf
ISBN
5918719132697

OPIS

Charlie Davis sedamnaestogodišnja je djevojka koja je doživjela više gubitaka nego što neki ljudi prožive kroz cijeli život. I naučila je kako može zaboraviti na svoju bol. Rane koje si sama zadaje komadićem slomljenog stakla na trenutak brišu patnju i tugu, dok ne ostane samo mir. Tada Charlie ne razmišlja o svome ocu koji je nestao u rijeci, najboljoj prijateljici koje više nema ili majci koja više ne mari za nju. Svaka nova rana ne umanjuje Charlienu bol, već je vodi putem do samog dna, no ponekad je upravo to ono što je potrebno kako bi Charlie pronašla novu nadu, svoj novi život… Očaravajuća priča o djevojci koja nakon tragedije kreće na životno putovanje kako bi se vratila natrag na pravi put, roman je prvijenac Kathleen Glasgow, temeljen na njezinim vlastitim iskustvima, koji će vas šokirati svojom iskrenošću i istovremeno vam slomiti srce svojom toplinom. »Nevjerojatna priča o odrastanju.« Summer Wood »Kathleen Glasgow ne prikazuje samo anksioznost mladosti, već i ranjivost i težinu života. Ova knjiga slomila mi je srce na najbolji mogući način.« Amanda Coplin »Glas Charlie Davis lijep je i oštar poput dijamanta, a u spoju sa slasnom pričom i pamtljivim likovima, stvara rijetko i moćno štivo. Sve moje rane Kathleen Glasgow je pravo blago.« Swati Avasthi

MARC zapis - ID: 1451 ... SVE MOJE RANE, Kathleen Glasgow Izdavač: Znanje, 2018. [eng.

Šifra: 172566 : Izdavač: Znanje d.o.o. Uvez Iskreno pojma nemam kako je točan prijevod žanra, ali radi se o knjigama poput 'Sve moje rane' koje preskočite u knjižarama jer mislite da su previše teen, a na kraju sjedite na kauču i psujete na život zašto je tako okrutan i vratite se u mentalni svijet 17-godišnjakinje koja nije nužno imala slične probleme, ali se bondate. Label and copyright: Zam Digital distribution: Music: lyrics: Arr: Sve moje rane Kathleen Glasgow je pravo blago.« Swati Avasthi.

POVEZANE KNJIGE