Tom Gates je totalni zakon

Tom Gates je totalni zakon - Pichon, L. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pichon, L.
DIMENZIJA
12,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Tom Gates je totalni zakon.pdf
ISBN
1825160782997

OPIS

Iznimno uspješan peti nastavak serijala o Tomu Gatesu donosi nove pustolovine popularnog junaka u školi i kod kuće. Svjetski hit-serijal o Gatesu preveden je na 36 jezika i prodan u više od milijun primjeraka samo u Velikoj Britaniji. Svojim humorom i zabavnim crtežima Tom Gates osvojio je sve ljubitelje Gregovog dnevnika, ali i djecu, pogotovo dječake, kojoj čitanje nije među omiljenim aktivnostima. Velikoj popularnosti knjiga britanske književnice i ilustratorice Liz Pichon pridonijele su i prestižne nagrade: Roald Dahl, za najsmješniju dječju knjigu; Waterstone”s, za dječju knjigu godine, i Red House Award, za najbolju knjigu za mlade čitatelje.

Svjetski hit-serijal o Gatesu preveden je na 36 jezika i prodan u više od milijun primjeraka samo u Velikoj Britaniji. L. Pichon: Tom Gates- Totalni zakon ( ali ne baš u svemu) Iznimno uspješan peti nastavak serijala o Tomu Gatesu donosi nove pustolovine popularnog junaka u školi i kod kuće.

knjiga ... Backman je ovom divnom posvetom povezao tri generacije. Knjigu sam tek nedavno pročitala i recenzirala, i potvrđujem da Backman (očekivano) nastavlja tradiciju i na sina prenosi ljubav prema riječima..

POVEZANE KNJIGE