Važne bitke

Važne bitke - Newton, Jim | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Newton, Jim
DIMENZIJA
6,10 MB
NAZIV DATOTEKE
Važne bitke.pdf
ISBN
5158548850139

OPIS

Prožeta autorovim osjećajem časti i zdravim razumom, ova je knjiga nadahnjujuća priča o uspjehu, a pruža upečatljiv i dubok uvid u brojne događaje i ličnosti koji su obilježili naše doba.

godišnjicu bitke kod Amiensa koja im je otvorila put prema pobjedi u Prvom svjetskom ratu, na svečanosti u gotičkoj katedrali u tom gradu na sjeveru Francuske. Važne bitke : memoari o upravljanju u ratu i miru / Leon Panetta ; [Jim Newton] ; s engleskoga prevela Lidija Toman. Impressum Zagreb : Večernji list, 20 1 7. U povodu dvije važne obljetnice u antičkoj povijesti - bitke kod Termopila i pomorske pobjede atenske mornarice kod Salamine.

Leon Panetta je otvoren, iskren i posve izravan. Prožeta autorovim osjećajem časti i zdravim razumom, ova je knjiga nadahnjujuća priča o uspjehu, a pruža upečatljiv i dubok uvid u brojne događaje i ličnosti koji su obilježili naše doba.

POVEZANE KNJIGE