Druga žena

Druga žena - Hunter, Cass | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hunter, Cass
DIMENZIJA
5,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Druga žena.pdf
ISBN
8592271962013

OPIS

Cass Hunter pseudonim je suvremene britanske autorice Rosie Fiore. Rođena je u Južnoj Africi. Diplomirala je dramaturgiju nakon čega piše za kazalište, televiziju, časopise i marketinške agencije. Živi sa suprugom i dvoje djece u Londonu od 2000. godine. Šta ako robot može biti beskrajno ljubazan i strpljiv – ljubazniji i strpljiviji od bilo kojeg ljudskog bića? Šta ako može reći sve ono čega čovjek možda nije ni svjestan ili se plaši izgovoriti? Rachel je sjajna znanstvenica, posvećena razvoju umjetne inteligencije za dobrobit čovječanstva. Aiden je njezin odani suprug, zaljubljen u nju kao prvog dana. Odgovoran je i brižan otac njihove kćeri tinejdžerke, a najveća životna ambicija mu je da njegova mala obitelj bude sretna i što češće na okupu. U smiraj jednog predivnog proljetnog dana, Rachel i Aiden su proslavili godišnjicu braka. Maštali su o budućnosti, razmjenjivali nježnosti i potvrđivali svoju neuništivu ljubav. Dvadeset četiri sata kasnije, ništa više nije bilo isto. Rachel je zauvijek otišla iz njihova života, ali ostavila je svoje životno djelo, dar ljubavi da ih vidi kroz mračne dane poslije svoje smrti. Dar se zove iRachel. To je jedini način da bude uz svoju obitelj i sada kada je više nema. Druga žena emocionalna je priča o ljubavi, gubitku, trajanju i pripadanju. Za sve one koji su uživali u romanima Žena vremenskog putnika, Tu sam pred tobom, Ljupke kosti.

Ili možda ipak zaslužujete biti s muškarcem za kojeg ćete biti jedna i jedina, na danjoj svjetlosti, u centru grada i gdje god ili kad god poželite. Prva žena - druga žena. Ova se komedija Vladimira Stojsavljevića može opisati kao klasična komedija karaktera koja počinje i skončava anegdotalno.

Kada Emily upozna Adama, odmah će znati da je pronašla onog pravog. On je muškarac kakvog je oduvijek tražila. Druga žena emocionalna je priča o ljubavi, gubitku, trajanju i pripadanju.

POVEZANE KNJIGE