Drugi pogled

Drugi pogled - Scottoline, Lisa | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Scottoline, Lisa
DIMENZIJA
6,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Drugi pogled.pdf
ISBN
8008094978843

OPIS

Kad novinarka Ellen Gleeson pronađe letak sa slikom izgubljenog djeteta u poštanskom sandučiću, zamalo ga baci u smeće. Ali nešto je natjera na drugi pogled i kad shvati razlog, srce joj zastane – izgubljeno dijete preslika je njezina posvojenoga trogodišnjeg sina Willa. Prvi njezin poriv je poricanje bilo kakve sličnosti između dvojice dječaka, jer je sigurna da je postupak posvojenja proveden posve zakonito. Ali kao novinarka, ne može otjerati nemir iz glave i zna da neće prestati misliti na fotografju dok ne otkrije istinu. Pitanje koje ju uistinu progoni jest: što ako Will zapravo pripada drugoj obitelji, hoće li ga predati ili se boriti za njega? Dok istražuje slučaj, otkriva tajne koje nitko nije smio otkrivati i kopanje preduboko dovest će njezin i Willov život u opasnost.

Album je 2005. godine objavila diskografska kuća Dallas Records.

Svjetski dan bolesnika. Drugi pogled 'Slučaj Ekonomska škola' ... Iako se u slučaju 'Hrvatske na drugi pogled' zapravo radi o udžbeničkom izdanju, ono je zanimljivo i zbog toga što je namijenjeno u prvom redu stranim studentima kroatistike, slavistike, povijesti, međunarodnih odnosa i sličnih struka, kao i pripadnicima hrvatskoga iseljeništva koji uče o hrvatskome jeziku i kulturi - dakle, pisan je iz (i za) pomalo drugačije perspektive. DRUGI POGLED.

POVEZANE KNJIGE