Ništa

Ništa - Kureishi, Hanif | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kureishi, Hanif
DIMENZIJA
8,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Ništa.pdf
ISBN
8141150920723

OPIS

„Kureishijeva kratka, britka priča o osveti pakleno je zabavno štivo.“ Times Znakovito, svoj zadnji, osmi po redu roman, „napeto i zadivljujuće istraživanje ljudske požude, nemoći i prijevare“, proslavljeni britanski pisac Hanif Kureishi (1954.) nazvao je Ništa (Nothing, 2017.). Zbog već poodmakle dobi, ali i vrlo narušenog zdravlja, protagonist romana Waldo, glasoviti filmski redatelj, prisiljen je provoditi dane zatvoren u svome londonskome stanu, „nepokretan, gotovo kao biljka, u invalidskim kolicima“. Iako fizički onemoćao i sve frustriraniji svojim stanjem, Waldo je i dalje opsjednut seksom, ali i mišlju da mora snimiti svoj završni projekt, nešto što će ga „ispuniti kreativnom nadom“. Nakon što Waldo posumnja da ga njegova dvadesetak godina mlađa supruga Zee – još uvijek privlačna, „svježa i vitalna“ Indijka – vara s Eddiejem, samozvanim stručnjakom za njegov umjetnički rad koji se nedavno doselio k njima, odlučan je nešto poduzeti kako bi razotkrio preljubnike. Ali prije nego što im servira zasluženu osvetu, Waldo se želi uvjeriti u opravdanost svojih sumnji, pritom ne birajući sredstva. Napisan s karakterističnim crnim humorom i izraženim osjećajem za detalje, novi Kureishijev roman čitatelje će ponovno podsjetiti na svu veličinu i blistavost njegova spisateljskog talenta

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje. ništa (hrvatski jezik) (1.1) padež ... Sassja - Ništa Album No Problemo, Menart 2017 No Problemo slušajte na: Deezer: http://bit.ly/2GiCyaC iTunes: https://apple.co/2Gi1oHW Spotify: http://spoti.f... ništa.

Netflix producira animirane serije Terminator i Zelda: NEW YORK - Osim što radi novu animiranu TV seriju po DOTA 2 igri, Netflix će napraviti serije po Zelda igrama i Terminator filmovima. Siniša Hajdaš Dončić, potpredsjednik SDP-a, rekao je u emisiji "U mreži Prvog" kako se neizglasavanjem izmjena Zakona o obnovi zbog razornih potresa na Banovini nije ništa strašno dogodilo. Podsjetimo, izmjene Zakona stavljene su na čekanje nakon što je oporba napustila sabornicu jer je HDZ otkazao glasovanje o ukidanju obvezne članarine u HGK.

POVEZANE KNJIGE