Osvijetljen život

Osvijetljen život - Liberman, Jacob Israel, dr. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Liberman, Jacob Israel, dr.
DIMENZIJA
3,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Osvijetljen život.pdf
ISBN
8894957444642

OPIS

Revolucionarna knjiga o povezanosti svjetlosti i svijesti te načinu na koji ta veza utječe na svaki aspekt našeg životaKako znanost o svjetlosti može ispuniti vaš život svrhom i smislom Živimo u svemiru koji je stvoren i održavan s pomoću svjetlosti. Sunčeva svjetlost utječe na svaki aspekt naših života, od sveukupnog fizičkog i mentalnog zdravlja do kvalitete i učinkovitosti našega vida. Zapravo, svi smo mi svjetlosna stvorenja; živimo i krećemo se s pomoću sunčeve svjetlosti. Reagiramo na svjetlost poput biljaka, stalno se krećući prema sve boljoj usklađenosti s njom, dok istodobno uzajamno djelujemo s kvalitetama i kvantitetama svjetlosti koje potpomažu naš fizički, emocionalni i duhovni razvitak. No svjetlost je više od valova i čestica – ona je snabdjevač svijesti. Ona nas nalazi i vodi na isti način kao što navodi biljku da raste prema njoj. Postoji nešto suštinski živo u svjetlosti. I, koliko god to moglo zvučati zapanjujuće, svjetlost ne prodire u nas samo kroz oči i kožu, ona i zrači iz nas. Knjiga Osvijetljen život istražuje vezu između svjetlosti, vida i svijesti te njihov nerazdvojan utjecaj na svaki aspekt našeg života. Ona nas dovodi do sjecišta znanosti i duhovnosti, kvantne fizike i misticizma, neuroznanosti i istočnjačke filozofije. Utemeljena u znanosti, poduprta autorovim istraživanjem i dugogodišnjim praktičnim iskustvom, knjiga Osvijetljen život preobličuje dva tisućljeća staru duhovnu mudrost u praktičnu filozofiju, podarivši vam sredstva koja će vam pomoći da konačno doživite život ispunjen svrhom i smislom.„Iza krinke sažetosti i jednostavnosti u ovoj knjizi leže biseri pročišćenih duhovnih istina koje treba njegovati, dijeliti i, više od svega, živjeti.“ Eckhart Tolle„Jacob Liberman jedan je od mojih najdražih učitelja!“ Louise Hay

Crtam svoj život - Nataša Ozmec. 85,00 kn.

525,00 HRK. Cozy život u središtu Zagreba: Dom s brojnim umjetničkim dekoracijama i pogledom na Kvatrić ... kupaonice i hodnika te francuskog balkona i balkona s pogledom na Kvatrić koji je ovih dana prigodno osvijetljen.

POVEZANE KNJIGE