Stvorite novo ja – cd

Stvorite novo ja – cd - Dispenza, Joe | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dispenza, Joe
DIMENZIJA
12,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Stvorite novo ja – cd.pdf
ISBN
9723731349339

OPIS

Kad ljudi postanu pozorni i počnu širiti svoju svijest i zanimanje prema prostoru, njihov mozak počinje stvarati vrlo organizirane, suvisle, integrirane obrasce, a kada je vaš mozak suvisao, i vi ste suvisli. Kada vaš mozak dobro funkcionira, i vi dobro funkcionirate. Svrha meditacije je da vas odvede izvan analitičkoga uma, jer upravo on odvaja svjesni od nesvjesnog uma. Meditacijom je moguće uvježbati mozak da postane vještiji u pomicanju i mijenjanju obrazaca moždanih valova i tako postane organiziraniji i koherentniji. To je vještina koja iz temelja mijenja život. Ovaj dvostruki CD donosi meditaciju koju je dr. Joe Dispenza predstavio u knjizi Stvorite novo ja (Planetopija) u dvije varijante: Dijelovi tijela – prostor i Naviranje vode. Meditacije se mogu koristiti naizmjence prema četverotjednom programu koji je dr. Dispenza podrobno opisao u svojoj knjizi.

Joe Dispenza Samo materija, nikad um? Samo um, nikad materija? Na subatomskom nivou, energija odgovara na vašu fokusiranu pažnju i postaje materija. Kako bi se vaš život promijenio kad biste naučili da usmjeravate efekt promatrača i dovedete do kolapsa beskonačnih valova vjerojatnoća u realnost koju vi birate? Da li ... Knjiga Stvorite novo „ja" Biblija je koja će vas naučiti „da postanete tvorac svoje sudbine".

Dispenza predstavio u knjizi "Stvorite novo ja". Joe Dispenza posvećen je istraživanju načina kako ljudi mogu primijeniti najnovija otkrića na područjima neuroznanosti i kvantne fizike ne samo da bi izliječili ... Knjiga Stvorite novo "ja" Biblija je koja će vas naučiti „da postanete tvorac svoje sudbine".

POVEZANE KNJIGE