Za tvoje dobro

Za tvoje dobro - Wiseman, Ellen Marie | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wiseman, Ellen Marie
DIMENZIJA
11,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Za tvoje dobro.pdf
ISBN
1600188519445

OPIS

Jedne ljetne večeri Lilly Blackwood kroz prozor svoje sobe ugledala je svjetla putujućeg cirkusa. Nije joj bilo dopušteno šetati livadama koje okružuju imanje, a majka ju je uvjerila da je boravak u sobi nužan zbog sigurnosti. Jedne noći sve se promijenilo, Lilly izlazi iz kuće i biva prodana cirkusu. Dva desetljeća kasnije Julia Blackwood naslijedila je roditeljsko imanje i nakon povratka želi izbrisati bolna sjećanja na djetinjstvo. Ubrzo će postati zaokupljena tajnom skrivene tavanske sobe i fotografijama prekrasne djevojke u cirkusu. Ellen Marie Wiseman autorica je bestselera prevedenih na osamnaest jezika. Njezinu drugu knjigu Što je ostalo iza nje američki časopis The Huffington Post proglasio je jednom od najboljih ljetnih knjiga 2015. godine. Treći roman Coal River, proglašen je romanom koji je najteže ispustiti iz ruku, a četvrti Za tvoje dobro, dobio je nekoliko priznanja, uključujući i priznanje recenzentske stranice Goodreads.

Nova pjesma naći će se na kompilaciji 'Do kraja vrimena' koja će od petka biti u prodaji. Dirljiva pjesma ganula je Oliverove obožavatelje koji se još ne […] Da, dobro ste pročitali! Istezanje spada u pripremu za trening, ali onaj trening koji ćete odraditi idući dan, jer pravilnim istezanjem na kraju treninga već započinjete s pripremom za slijedeći trening i napore koji vas čekaju.

Što se samog zagrijavanja tiče, ono treba biti koncipirano tako da kroz 10-ak minuta pripremite cijelo ... Onda je ono: za tvoje dobro, vrijedno i pohvaliti! Dobivamo, dajemo! Svaka akcija reakciju zaziva Ukoliko učiniš loše, nekome, nemoj se iznenaditi Jer u svakom zlu ima neko dobro koje nas izaziva Ne plaši se rizika; poraz će ti, dobro, nadoknaditi! Ljudski život je tu, za tvoje, naše i njihovo dobro Sve cijenimo prema posljedicama za ... Kako navode, tokom projekta "Za tvoje dobro" pregledano je ukupno 1.645 građana i pruženo je 2.265 usluga. Od tog broja urađeno je ukupno 366 ultrazvučnih pregleda dojke, 1.452 ultrazvučna pregleda abdomena i 447 ultrazvučna pregleda prostate. Za tvoje dobro Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE