Avanture Petra Zecimira

Avanture Petra Zecimira - Potter, Beatrix | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Potter, Beatrix
DIMENZIJA
4,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Avanture Petra Zecimira.pdf
ISBN
2725715327807

OPIS

Knjiga Avanture Petra Zecimira sadrži izbor priča iz kultne dječje knjige Priče Beatrix Potter u kojima pratimo pustolovine nestašnog zeca. Petar, zajedno sa svojom obitelji i prijateljima proživljava razne zgode i nezgode, pokušavajući ukrasti salatu iz vrta gospodina Gregorca ili nadmudriti mudrog gospodina Lisca… Zbog poučnih i duhovitih priča te predivnih ilustracija, knjiga Avanture Petra Zecimira klasik je dječje književnosti već punih 115 godina. U ovoj prekrasnoj knjizi naći ćete četiri originalne priče u kojima se pojavljuje simpatičan glavni lik – Petar Zecimir, a to su:Priča o Petru Zecimiru Priča o zeki Benjaminu Priča o Flopsinim zečićima Priča o Liscu

Ožujak je donio dvostruki užitak za djecu i roditelje. Ništa Nekategorizovano 8 Aforizmi i izreke 4 Alternativna medicina 4 AVANTURE PETRA ZECIMIRA 1 Bajke i basne 6 Bibliofilska i luksuzna izdanja 5 Biografija 6 Bojanke i vježbanke 22 Darovni program, muzika i film 28 Detektivski romani 8 Drama, klasici 11 Duhovnost 4 Ekonomija 5 Ekonomija 6 Enciklopedija i atlasi znanja 110 Enciklopedije i ... Opis. Izbor priča iz velike knjige Priče Beatrix Potter koja sadrži 23 priče..

Petar Zecimir je nestašan, impulzivan, nekada pravi vragolan ali i omiljeni nevaljalac, njuškom i repom - Petar Zecimir - obožavani zec u plavom ... Kao što je to bilo 2018. godine, i ovoga puta avanture Petra Zecimira bit će zasigurno jedan od najvećih porodičnih filmskih događaja koji će do suza nasmijati i oduševiti sve generacije gledatelja.

POVEZANE KNJIGE