Cijeli grad priča

Cijeli grad priča - Flagg, Fannie | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Flagg, Fannie
DIMENZIJA
8,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Cijeli grad priča.pdf
ISBN
7100092779145

OPIS

Cijeli grad priča novi je hit autorice romana Pohane zelene rajčice. Elmwood Springs u Missouriju gradić je kao svaki drugi. Mudri Lordor Nordstrom stvorio je divno mjesto za život i bogato naslijeđe za sebe i svoju suprugu Katrinu, s kojom se upoznao putem oglasa, ali i prelijepo posljednje počivalište za svoju obitelj, prijatelje i susjede koji će tek doći. Počivalište možda nije prava riječ, zapravo. Na groblju se događa nešto neobično. Premda se zove Spokojna livada, ondje ne vlada baš potpuni spokoj. A sada, cijeli grad priča…

„Cijeli grad priča" novi je hit autorice romana „Pohane zelene rajčice" Fannie Flagg u izdanju Mozaika knjiga. U ovom nježnom i dirljivom romanu autorica progovara o tome što zapravo znači biti živ. Cijeli grad priča Fannie Flagg Elmwood Springs u Missouriju gradić je kao svaki drugi.

Nova knjiga: Fannie Flagg "Cijeli grad priča" Ovaj je gradić divno mjesto za život, a ni smrt u njemu nije obična. Na vrh.

POVEZANE KNJIGE