Kad mi je duša napustila tijelo

Kad mi je duša napustila tijelo - Theillier, Patrick | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Theillier, Patrick
DIMENZIJA
8,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Kad mi je duša napustila tijelo.pdf
ISBN
1110992883901

OPIS

Postoji li život poslije smrti? Kako to možemo znati ako se nitko nije vratio da nam kaže? Ipak, postoje oni koji su, barem se tako čini, već krenuli u zagrobni život i vratili se u ovaj ovozemni. Radi se o ljudima koji su iskusili stanje kliničke smrti i koji svjedoče da su se tijekom njega našli u nekomu drugom svijetu, veličanstvenu i lijepu, svijetu koji su morali napustiti da bi se vratili na Zemlju… Od tada su, izjavljuju, doživjeli preporod: više ne razmišljaju o vlastitomu postojanju na isti način, postali su svjesni svetosti života smatrajući smrt dijelom života. I više je se ne boje! Ti su ljudi doživjeli tzv. ITS, „iskustvo tik do smrti˝, i ma kako neobična bila, ta su iskustva postala predmetom ozbiljnih znanstvenih istraživanja. Liječnik dr. Patrick Theillier, koji je dugi niz godina radio kao voditelj Medicinskoga ureda zaduženoga za utvrđivanje medicinskih čuda u Lourdesu, otkriva što znanost misli o tim iskustvima i kako ih možemo pomiriti s kršćanskim vjerovanjem. On je cijeli život posvetio proučavanju neobjašnjivih naglih ozdravljenja povezanih s vjerom te je prikupio mnoštvo svjedočanstava o iskustvima tik do smrti. U ovoj knjizi iznosi niz takvih fascinantnih svjedočanstava stavljajući ih pod svjetlo dosega suvremene znanosti kao i tisućljetne kršćanske tradicije, nudeći tako utemeljenu sintezu vjere i znanosti.

Iskusan liječnik i znanstvenik Patrick Theillier sabrao je u knjizi iskustva onih koji su, bar tako izgleda, već krenuli u zagrobni život i vratili se u ovaj ovozemni. Kliknite i saznajte više na sljedećem linku:http://verbum.hr/knjige/kad-mi-je-dusa-napustila-tijelo-7152/Postoji li život poslije smrti? Kako to možemo znati... „Kad mi je duša napustila tijelo" je pronađeno 1 rezultata. savršeno blaženstvo Svjedočanstva o smrti i ponovnom povratku u život: Duša je izašla kao da je vuče magnet.

Dr. Gloriju Polo, stomatologinju iz Bogote, u Kolumbiji, udario je grom dok je za ljetne oluje s nećakom hodala prema stablima.

POVEZANE KNJIGE